social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Buzzer beater ο Γκαβασιάδης, 1-0 ο Άρης Βούλας τον ΠΑΟ Καλυβίων!

Buzzer beater ο Γκαβασιάδης, 1-0 ο Άρης Βούλας τον ΠΑΟ Καλυβίων!

Μια... ανάσα από την εξασφάλιση της συμμετοχής στα πλέι οφ της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος βρίσκεται από το απόγευμα της Κυριακής (23/1) ο Άρης Βούλας.

Η ομάδα του Τ. Τασιόπουλου λύγισε στις καθυστερήσεις τον νεανικό και ελλιπή ΠΑΟ Καλυβίων, επικρατώντας με 1-0 χάρη σε εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Γκαβασιάδη, το οποίο υποδείχθηκε για τράβηγμα του Χαρίση στον Κριλή. Μάλιστα, ο παίκτης που υπέπεσε στην παράβαση αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε. Οι κιτρινόμαυροι είχαν δύο δοκάρια σε φάουλ του Ρομάνο στο 45ο λεπτό και σε σουτ του Μιραφιόρι στο 72'. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι είχαν μία μεγάλη ευκαιρία να προηγηθούν εκείνοι στο σκορ, όταν στο 75ο λεπτό ο Νικολογιάννης σούταρε από πλεονεκτική θέση και ο Προβίδας απέκρουσε.

Διαιτητές: Μπερέτας, Τσελεπίδης-Κωστάκης

ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ (Τάσος Τασιόπουλος): Προβίδας, Γκιούρα, Γιαννόπουλος, Ατματζίδης, Αφράτης, Μπρης (70' Ζούγρας), Φουκαράς, Ρομάνο, Κριλής (89' Τσιμιδόπουλος), Ηλιάδης (46' Μιραφιόρι), Γκαβασιάδης

ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ (Πέτρος Τσιγκούλης): Γκόλφης, Πασκάλι, Σύρος (85' Παπαθεοδώρου), Πλίτσης (30' λ. τρ. Φ. Ντοβίνος), Αθ. Ντοβίνος, Κοκαβέσης, Χαρίσης, Νικολογιάννης, Μπότης (78' Μπουρμάς), Ε. Καρελιώτης, Χατζής.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35