social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σώζει τη χρονιά ο Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου (3-1 τον Παλληνιακό)

Σώζει τη χρονιά ο Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου (3-1 τον Παλληνιακό)

Ευτυχή έκβαση θα έχει -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- για τον Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου η... περιπέτεια στο φετινό Πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑΝΑ.

Οι ερυθρόλευκοι πέτυχαν να αποφύγουν την προτελευταία θέση στην τελική κατάταξη, που θα ήταν καταδικαστική, αφού επικράτησαν του Παλληνιακού με 3-1 και προσπέρασαν τον ΑΟ Άρτεμις, που την ίδια ώρα γνώριζε την ήττα στο Μενίδι. Πλέον, περιμένουν είτε την οριστικοποίηση της σωτηρίας της Μαρκό στη Γ' Εθνική είτε την άνοδο του Κεραυνού Κερατέας μέσα από τα μπαράζ, για να σφραγίζουν και με μαθηματικό τρόπο την παραμονή στην Α' Κατηγορία.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν να προηγούνται στο σκορ στο 30ο λεπτό με σουτ του Παναγιώτου από θέση εκτός περιοχής (0-1), όμως μέχρι την ανάπαυλα είχε γίνει η ανατροπή. Στο 40' ο Μπαλωμένος σκόραρε με σουτ σε φάση διαρκείας (1-1) και τρία λεπτά μετά (43') ευστόχησε σε πέναλτι που κέρδισε ο Κλωνάρης για το 2-1. Στο 70' ο Πανούσης πραγματοποίησε προσωπική ενέργεια και με διαγώνιο σουτ έγραψε το 3-1, που έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητές: Δραγάτης, Κουλοχέρης-Βιτσεντζάτος

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦ. (Γιάννης Μαγγίνας): Μπαρμπούνης, Μαγκανάρης, Μύρκος, Ψαρρός, Μηλιώνης, Κλωνάρης, Ντούλος (46' Τσώνος), Τζήμας, Μαγγίνας, Μπαλωμένος, Πανούσης (88' Κριεμάδης)

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ (Γιώργος Παρασκευαΐδης): Κύρκος, Καραμπιέτ, Πλακουδάκης, Ελ Γκαμάλ (85' Βογιατζής), Σταμούλης, Μαυράκης, Παναγιώτου, Δημογιάννης, Τζεμπελίκος (75' Κυριόπουλος), Μαρμούτας (75' Κούσης), Μπίμπας (65' Λουκόπουλος).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35