social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Δούλεψαν» για τον... Κεραυνό, Σαρωνικός και Αχαρναϊκός (2-2)

«Δούλεψαν» για τον... Κεραυνό, Σαρωνικός και Αχαρναϊκός (2-2)

Πριν τη σέντρα γνώριζαν πως ο νικητής θα είχε τη δυνατότητα να παραμείνει στο κυνήγι του Κεραυνού, στο Πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑΝΑ.

Τελικά, Σαρωνικός Αναβύσσου και Αχαρναϊκός έμειναν στο ισόπαλο 2-2, δίνοντας την ευκαιρία στην ομάδα της Κερατέας να νιώσει ακόμη μεγαλύτερη άνεση στην κορυφή της κατάταξης. Οι πρωτοπόροι βρίσκονται ήδη στο +7, έχοντας μάλιστα ένα παιχνίδι λιγότερο, αυτό με τον Παλλαυρεωτικό που δεν ολοκληρώθηκε χθες (22/1) λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Στο γήπεδο της Αναβύσσου έγινε ένα ενδιαφέρον, αλλά και συναρπαστικό, παιχνίδι στο οποίο οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν δύο φορές και ισοφαρίστηκαν ισάριθμες, με την τελευταία να σημειώνεται λίγα δευτερόλεπτα πριν την εκπνοή. Οι πράσινοι πήραν το προβάδισμα στο 19ο λεπτό χάρη σε πλασέ του Σερέπα (0-1), με τους γηπεδούχους να μετουσιώνουν στο 71' την υπεροχή του δευτέρου ημιχρόνου και να ισοφαρίζουν με γκολ που σημείωσε ο Σέλβια με προσωπική ενέργεια και σουτ (1-1). Η ομάδα του Μενιδίου ευτύχησε να πάρει ξανά το προβάδισμα στο 86' με προβολή του Στραβομύτη (1-2) και, μάλιστα, απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα στο 89' εξαιτίας αποβολής του Σέλβια με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Παρ' όλα αυτά, ο Σαρωνικός κατάφερε να ισοφαρίσει πάλι, με τον Τσούκα να αξιοποιεί πάσα του Γκέζου και να σκοράρει με πλασέ για το 2-2 στο 93'! Στο επόμενο λεπτό αποβλήθηκε ο Λίτσης με δεύτερη κίτρινη κάρτα, όμως οι ποδοσφαιριστές του Αχαρναϊκού δεν μπόρεσαν στη μία φάση που τους είχε απομείνει να φτάσουν στο νικητήριο γκολ.

Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος, Τσελεπίδης-Γκούβας

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒ. (Δημήτρης Τερεζόπουλος): Μπονατάκης (28' Τσόγκας), Δημητρέλης, Λίτσης (79' Λογοθέτης), Ντμιτρένκο, Βλάχος (41' λ.τρ. Βίλα), Μπαριτάκης, Σέλβια, Γκέζος, Τσούκας, Δελαπόρτας, Δημογιάννης

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Θεόφιλος Καλύβας): Σύρακας, Γκούφας, Νάκας, Τσίκλος, Καρδάμης, Παπαδόπουλος (83' Στραβομύτης), Μαρτίνες, Πινιώτης, Σερέπας (70' Γερώνυμος), Νατσιόπουλος (83' Σένε), Σάκα (55' Βλαχίδης).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35