social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Παπαδόπουλος: Τα παιδιά έχουν προσωπικότητα, χαρακτήρα και διάθεση!

Παπαδόπουλος: Τα παιδιά έχουν προσωπικότητα, χαρακτήρα και διάθεση!

Το εγκώμιο των ποδοσφαιριστών του έπλεξε ο Μάκης Παπαδόπουλος στον Αήττητο Σπάτων για την ανεπανάληπτη ανατροπή κόντρα στην Τριγλία (2-3), στο τελευταίο τέταρτο της αναμέτρησης που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου στη Ραφήνα.

Μέσω δηλώσεών του στο Soccerlive, o έμπειρος προπονητής αναφέρθηκε, παράλληλα, στον τρόπο με τον οποίο έφτασε η ομάδα του στην επιτυχία, αλλά και στην εικόνα που είχε ο αγώνας. «Στο πρώτο ημίχρονο ήταν ανώτερη κατά κράτος η Τριγλία και δίκαια προηγήθηκε με 1-0. Από την πλευρά μας, ήταν σαν να μην είχαμε μπει στο γήπεδο! Στην ανάπαυλα πήραν τα παιδιά κάποιες οδηγίες για τον τρόπο με τον οποίο θα έπρεπε να κινηθούμε, ώστε να βελτιώναμε την εικόνα μας και να καταβάλαμε την προσπάθειά μας να γυρίσουμε το παιχνίδι. Συζητήσαμε, μάλιστα, ότι θα μπορούσαμε να τα καταφέρουμε ακόμη κι αν δεχόμασταν κι άλλο γκολ, όπως και έγινε!» σχολίασε αρχικά και συνέχισε: «Μπήκαμε αποφασισμένοι να γυρίσουμε το παιχνίδι, η εικόνα μας βελτιωνόταν συνεχώς και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να έρθει αρχικά η μείωση του σκορ. Έπειτα είχαμε συνεχόμενη πρωτοβουλία κινήσεων, μέσα από την οποία μπορέσαμε να πετύχουμε την ανατροπή. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά για τη διάθεσή τους, για την πίστη τους, για την προσπάθειά τους! Είναι ποδοσφαιριστές με προσωπικότητα, με χαρακτήρα, με διάθεση και γι' αυτό πιστεύω ότι η ομάδα μπορεί να πετύχει ακόμα περισσότερα πράγματα».

Στον επίλογό του, ο Μ. Παπαδόπουλος σημείωσε: «Εύχομαι καλή συνέχεια στην Τριγλία και την ευχαριστούμε για τη φιλοξενία».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35