social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ανατροπή ο ΑΟ Άρτεμις με «χρυσή» αλλαγή τον Καλούδη (2-1 το Κρυονέρι)

Ανατροπή ο ΑΟ Άρτεμις με «χρυσή» αλλαγή τον Καλούδη (2-1 το Κρυονέρι)

Ανέβηκε «σκαλοπάτια» ο ΑΟ Άρτεμις στη βαθμολογική κατάταξη της Α' ΕΠΣΑΝΑ, καθώς πανηγύρισε το απόγευμα του Σαββάτου (28/1) σπουδαία νίκη με ανατροπή και σκορ 2-1 απέναντι στον ΑΟ Κρυονερίου!

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους ήταν ο Καλούδης, ο οποίος ήρθε από τον πάγκο στο 70ο λεπτό και μέσα σε ένα οκτάλεπτο σκόραρε δύο φορές, βάζοντας μπροστά στο σκορ την ομάδα του! Οι φιλοξενούμενοι είχαν πάρει το προβάδισμα στο 44ο λεπτό με σουτ του Σιατραβάνη και λάθος εκτίμηση του γκολκίπερ Καραογλάνη (0-1), όμως ο 21χρονος άσος ανέλαβε δράση και «καθάρισε» για την ομάδα της Λούτσας. Στο 73ο λεπτό έφερε το ματς στα ίσια με κεφαλιά (1-1) και πέντε λεπτά μετά (78') έγραψε το 2-1, που έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα στο γήπεδο της Αρτέμιδος.

Διαιτητές: Πανούτσος, Παντελίδου-Β. Τζαφόλιας

ΑΟ ΑΡΤΕΜΙΣ (Βλάσης Χατζηαναστασίου): Καραογλάνης, Μπάκος, Πιέτρι, Διαμαντής, Κυριάκου (46' Χρήστου), Νικολογιάννης, Χαλίλι (66' Τσιλιάκος), Φυτιλής, Μέγας (57' Καραβατάκης (70' λ.τρ. Καλούδης)), Μπουρμπούλης, Κοζανίδης (46' Ντοβίνος)

ΚΡΥΟΝΕΡΙ (Νίκος Σκούρας): Βαμβακάς, Νάκας (83' Χρ. Παπούκας), Γεωργίου, Γιαννακόπουλος, Αλ. Παπούκας, Σιατραβάνης, Τσαπατσάρης (75' Βαλαβάνης), Διγενής, Μαβίδης, Καριατλής, Αθανασιάδης (46' Καραγιαννίδης).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35