social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Ζωντανός» με Βασιλείου ο Αχαρναϊκός, έσπασε το αήττητο του Σαρωνικού (1-0)

«Ζωντανός» με Βασιλείου ο Αχαρναϊκός, έσπασε το αήττητο του Σαρωνικού (1-0)

Στη μάχη τίτλου της Α' ΕΠΣΑΝΑ ο Αχαρναϊκός συνεχίζει να είναι παρών! Μία εβδομάδα μετά την επικράτησή του επί του Αστέρα Βάρης (2-0), ο ιστορικός σύλλογος υποδέχθηκε στο απόρθητο «κάστρο» του, στο γήπεδο Μενιδίου, και τον Σαρωνικό Αναβύσσου, υποχρεώνοντάς τον στην πρώτη του ήττα στο φετινό πρωτάθλημα μετά από αήττητο που διήρκεσε έναν ολόκληρο γύρο!

Οι πράσινοι επικράτησαν με 1-0 χάρη σε γκολ που σημείωσε στο 91' ο Βασιλείου με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μότα, για να ακολουθήσουν έξαλλοι πανηγυρισμοί σε αγωνιστικό χώρο και εξέδρα! Νωρίτερα είχε γίνει ένα καλό και ενδιαφέρον παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να παλεύουν για τη νίκη και τους φιλοξενούμενους να χάνουν τη μεγάλη ευκαιρία να προηγηθούν εκείνοι στο 37ο λεπτό, όταν ο Παπάζογλου δέχθηκε κάθετη πάσα από τον Κιρτζιαλίδη, βγήκε μόνος απέναντι στον Μπονατάκη, όμως ο τελευταίος απέκρουσε σωτήρια με τη βοήθεια και του οριζόντιου δοκαριού της εστίας του! Χάρη σε αυτή τη νίκη του, ο Αχαρναϊκός προσπέρασε τον αντίπαλό του, ανέβηκε στην τρίτη θέση και διατηρήθηκε στο -7 από τον πρωτοπόρο Αστέρα Βάρης.

Διαιτητές: Δραγάτης, Γουρνιάς-Βιτσεντζάτος

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Θεόφιλος Καλύβας): Μπονατάκης, Γκούφας, Καρμίρης, Δημακάκος, Βασιλείου, Μάναλης, Ταμπάκης (77' Ηρακλής), Παπαδόπουλος, Ντιαττά (27' λ.τρ. Μότα), Τσουκαλάς (57' λ.τρ. Γεωργακής), Οντιαμπό (77' Βλαχίδης)

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒ. (Γιώργος Παπακωστούλης): Σύρακας, Λογοθέτης, Γερώνυμος, Δανιήλ, Τζιόλας, Ντμιτρένκο, Σέλβια (75' Μπουκουβάλας), Πουλιάνος (75' Αγγελής), Κιρτζιαλίδης (55' Βίλα), Δημογιάννης (85' Παπαγιαννόπουλος), Παπάζογλου.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35