social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Με σόου Μπεγλεκτσή ο Παλληνιακός, 5-0 στα Καλύβια τον ΠΑΟ

Με σόου Μπεγλεκτσή ο Παλληνιακός, 5-0 στα Καλύβια τον ΠΑΟ

Την τέταρτη συνεχόμενη νίκη του πέτυχε το απόγευμα της Τετάρτης (8/3) ο Παλληνιακός, επιβεβαιώνοντας πως βρίσκεται σε σταθερή πορεία βελτίωσης με τον Γ. Παρασκευαΐδη στην τεχνική του ηγεσία.

Αυτή τη φορά πέρασε νικηφόρα από το γήπεδο Καλυβίων, όπου επιβλήθηκε με 5-0 του τοπικού ΠΑΟ, έχοντας ως πρώτο «βιολί» τον Μπεγλεκτσή που έκανε... πράγματα και θαύματα στον αγωνιστικό χώρο!

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 24ο λεπτό με κοντινή προβολή του Παναγιώτου (0-1) και παρότι έμειναν με δέκα παίκτες στο παιχνίδι από το 31' λόγω αποβολής του Βιδάλη με απευθείας κόκκινη κάρτα για εξύβριση αντιπάλου, στο δεύτερο μέρος έκαναν... περίπατο! Στο 49' ο Μπεγλεκτσής πέτυχε το 0-2 με φάουλ, στο 58' ο 27χρονος άσος «χτύπησε» πάλι, σημειώνοντας το 0-3 με σουτ από θέση εκτός περιοχής και στο 76' σκόραρε με εκτέλεση κόρνερ για το 0-4! Το τελικό 0-5 διαμόρφωσε στο 84' ο Δούμτσης με σουτ, έχοντας έρθει από τον πάγκο λίγα λεπτά νωρίτερα.

Διαιτητές: Λάμπρου, Κωστάκης-Αλεξόπουλος

ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ (Αλέξανδρος Καπουράνης): Τριανταφυλλόπουλος, Μαλατάνος, Ζαγιέντ (46' Νάστος), Κουφάδης, Σύρος, Μπούρμας, Μαυροθαλασσίτης (57' Σπυρόπουλος), Σταυρίδης (73' Συκιανάκης), Πετρίτσης (66' Ντούσκου), Σιάννης, Κουκουράβας (46' Αλίκα)

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ (Γιώργος Παρασκευαΐδης): Κύρκος, Καραμπιέτ, Κοντογιάννης (69' Σταμούλης), Ελ Γκαμάλ, Βιδάλης, Αργυρίου, Κούσης (78' Δούμτσης), Τσάμης, Παναγιώτου, Μπεγλεκτσής (78' Αθανασίου), Βουτσιώτης (10' λ.τρ. Π. Τζεμπελίκος (78' Βασίλι)).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35