social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Βαθμό στη Βούλα ο Θησέας Ν. Μάκρης, 1-1 με Άρη

Βαθμό στη Βούλα ο Θησέας Ν. Μάκρης, 1-1 με Άρη

Έναν πολύτιμο βαθμό πρόσθεσε στη συγκομιδή του ο Θησέας Ν. Μάκρης, καθώς απέσπασε το ισόπαλο 1-1 από τον Άρη Βούλας για την 25η αγωνιστική στο Πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑΝΑ.

Στο γήπεδο της Βούλας έγινε ένα ωραίο παιχνίδι, στο οποίο οι κιτρινόμαυροι ευτύχησαν να προηγηθούν μόλις στο 4ο λεπτό με μακρινό πλασέ του Ιατρού (1-0), εκμεταλλευόμενοι λάθος συνεργασία στην άμυνα των φιλοξενούμενων. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να είναι πιο απειλητικοί, όμως οι πράσινοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν λίγο πριν την ανάπαυλα (45') με ένα πανέμορφο γκολ που σημείωσε ο Βασιλάρας με δυνατό σουτ μετά από υπέροχη συνεργασία! Στο δεύτερο μέρος δεν άλλαξε κάτι, με τις δύο ομάδες να μένουν στο ισόπαλο 1-1.

Διαιτητές: Κορωνιάς, Παπαδιώτης-Μακρής

ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ (Γιώργος Παπακωστούλης): Γκόλφης, Γκιούρα, Αλίκα (27' Μπέλι), Νεστερένκο, Μαούνης, Χατζής, Τσαγκάρης, Στακάι, Γούμενος, Ιατρού (78' Λίτσι), Ζαφειρόπουλος (53' Λάσκος)

ΘΗΣΕΑΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ (Γιάννης Τσέλιος): Κατσιούλης, Μηναδάκης, Αρβανιτίδης, Αζάλ, Παυλάκης, Μ. Τσέλιος, Κ. Τσέλιος (93' Τρίμης), Καχόπουλος (85' Μαγγίνας), Κότσι, Νικηφοράκης (82' Ζέκιο), Βασιλάρας.

 


Σχετικά άρθρα

Παπακωστούλης: Μέρα με τη μέρα η ομάδα αλλάζει νοοτροπία και γίνεται καλύτερη

Φιλική ήττα για Αθηναϊκό 0-1 από την Ατλαντίδα

Άλλες δύο ανανεώσεις στον ΑΟ Άρτεμις

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35