social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Στον τελικό με δύο νίκες ο Αχαρναϊκός (1-0 τον Παλλαυρεωτικό)

Στον τελικό με δύο νίκες ο Αχαρναϊκός (1-0 τον Παλλαυρεωτικό)

Ζευγάρωσε τις επιτυχίες του στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ ο Αχαρναϊκός και προκρίθηκε στον τελικό του θεσμού, όπου θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Αστέρα Βάρης.

Έχοντας την ασφάλεια που πρόσφερε το νικηφόρο 2-1 του πρώτου αγώνα τη Μ. Εβδομάδα, η ομάδα του Μενιδίου υποδέχθηκε τον Παλλαυρεωτικό και επικράτησε με 1-0, σε ένα παιχνίδι που διεξήχθη παρουσία εκατοντάδων φιλάθλων.

Μόλις στο 3ο λεπτό σημειώθηκε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, όταν ο Μπόττα εκτέλεσε φάουλ, ο Βασιλείου πήρε την κεφαλιά και ο Μάναλης με κοντινό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (1-0). Στο πρώτο ημίχρονο οι πράσινοι συνέχισαν να έχουν την υπεροχή, χάνοντας μερικές ευκαιρίες ακόμη για να διευρύνουν το προβάδισμά τους. Στο δεύτερο μέρος και όσο περνούσε η ώρα, οι φιλοξενούμενοι διεκδίκησαν τις δικές τους πιθανότητες, έχοντας κι εκείνοι κάποιες καλές στιγμές για να ισοφαρίσουν. Ωστόσο, το 1-0 παρέμεινε μέχρι τέλους, σε ένα παιχνίδι που παρακολούθησε από την εξέδρα και ο νέος πρόεδρος της Super League 2, Πέτρος Μαρτσούκος, παρέα με τον προσωπικό του φίλο και πρόεδρο του Αχαρναϊκού, Άρη Ηλιάδη.

Διαιτητές: Παπαποστόλου, Δ. Τζαφόλιας-Ξουρίδας

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Θεόφιλος Καλύβας): Φλώρος, Γκούφας, Μάναλης, Καρμοίρης, Βασιλείου, Δημακάκος (83' Στραβομύτης), Μανωλιάς (83' Μανουσάκης), Παπαδόπουλος, Ντιαττά, Ντα Μόττα (72' Σπυρίδης), Τσιμπουρλάς (57' Αντωνόπουλος)

ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ (Νίκος Ζαγουράς): Μητσόπουλος, Χουσεΐν (50' Ζυγούρης), Φετολλάρι, Χριστόπουλος, Μωραΐτης, Μπεργιάννης, Κοντιζάς (83' Νικολαΐδης), Αντρ. Πρέντι (64' Γιαχάεβ), Βάσσος, Αρ. Πρέντι, Δούμας.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35