social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Εμπιστοσύνη σε Κατράνα στη Βουλιαγμένη

Εμπιστοσύνη σε Κατράνα στη Βουλιαγμένη

Με τον τρόπο που λειτουργεί μέσα κι έξω από τους αγωνιστικούς χώρους, κατατάσσεται στις ομάδες της κορυφαίας βαθμίδας του ποδοσφαίρου στην Ανατολική Αττική.

Αγωνιστικά και βαθμολογικά η Βουλιαγμένη διεκδικεί σταθερά την άνοδο στην Α' ΕΠΣΑΝΑ, αλλά μέχρι στιγμής χάνει τον στόχο στις... λεπτομέρειες! Ωστόσο, στη διοίκηση του συλλόγου δεν χάνουν την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο του Σωτήρη Κατράνα, που με σοβαρή και επαγγελματική δουλειά παρουσιάζει ένα ανταγωνιστικό και ποιοτικό σύνολο στους αγωνιστικούς χώρους. Ο νεαρός προπονητής πήρε από τον αντιπρόεδρο του Ομίλου, Κώστα Μπέττα, την εντολή να ξεκινήσει το «χτίσιμο» της ομάδας, σε συνεργασία με τον Μανώλη Καπίρη, που επίσης συνεχίζει στο πόστο του τεχνικού διευθυντή.

Στο υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο θα υπάρξουν αλλαγές σε σέση με πέρσι. Για την θέση του προπονητή φυσικής κατάστασης η Βουλιαγμένη ήρθε σε συμφωνία με τον Σωτήρη Παπαδημητρόπουλο, ο οποίος θα είναι και άμεσος συνεργάτης του Σωτήρη Κατράνα. Όσον αφορά στον προπονητή τερματοφυλάκων, το θέμα αναμένεται να κλείσει εντός των ημερών.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35