social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Έπιασε πεντάδα ο Θησέας Ν. Μάκρης, 2-0 στο Κρυονέρι

Έπιασε πεντάδα ο Θησέας Ν. Μάκρης, 2-0 στο Κρυονέρι

Βαθμολογική συγκομιδή που του επιτρέπει να βρίσκεται σε θέση... πλέι οφ, διαθέτει από το απόγευμα της Κυριακής (12/12) ο Θησέας Ν. Μάκρης.

Η ομάδα του Γ. Τσέλιου πέρασε νικηφόρα από το Κρυονέρι, όπου επικράτησε με 2-0 της ομώνυμης ομάδας. Στο 16ο λεπτό ο Νικηφοράκης επιχείρησε σέντρα σουτ και έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, όμως στο 20ο λεπτό ήρθε το 0-1 χάρη σε πλασέ του Ζιάγκου μετά από γύρισμα του Ραπτόγιαννη. Η αποβολή του Καραγιαννίδη στο 35ο λεπτό με δεύτερη κίτρινη κάρτα για επικίνδυνο παίξιμο απλούστευσε ακόμη περισσότερο τα πράγματα για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι έφτασαν και σε δεύτερο γκολ στο 75ο λεπτό. Ο Ραπτόγιαννης έκανε άλλη μία κούρσα από τα άκρα, γύρισε την μπάλα στην περιοχή και ο Παπασωτηρίου τελείωσε τη φάση με πλασέ για το 0-2, που έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητές: Δραγάτης, Κάλλης-Πολυχρονιάδης
ΚΡΥΟΝΕΡΙ (Νίκος Σκούρας): Βέκιος, Παπούκας, Γεωργίου (80' Κανταρέλλης), Γιαννακόπουλος, Κουτρώνας, Μπουλγκουρίδης, Καραγιαννίδης, Μαλάι, Χοτζάι, Τζήμας, Διγενής
ΘΗΣΕΑΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ (Γιάννης Τσέλιος): Βοτσίδης, Καχόπουλος, Βεϊζάι, Βούσουλας, Παπασωτηρίου, Αζάλ, Κ. Τσέλιος, Ανδριάς (63' Τρίμης), Ζιάγκος, Νικηφοράκης (63' Τρίμης), Ραπτόγιαννης (87' Τηγανιτάκης)

 

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35