social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ζώνας: Έχουμε πολλή δουλειά για να δείξουμε το πρόσωπο που θέλουμε

Ζώνας: Έχουμε πολλή δουλειά για να δείξουμε το πρόσωπο που θέλουμε

Καλή είκονα παρουσίασε ο Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου στο νικηφόρο φιλικό (1-2) με τους Αγίους Αναργύρους χθες (19/8) το απόγευμα.

Η εικόνα αυτή, ωστόσο, απέχει αρκετά από εκείνη που θέλει να δει ο Παναγιώτης Ζώνας και οι συνεργάτες του στο τεχνικό επιτελείο των ερυθρολεύκων. Εξάλλου, όπως σημειώνει και ο ίδιος ο νεαρός προπονητής, η ομάδα στήνεται από την αρχή και ως εκ τούτου απαιτείται πολλή δουλειά για να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα, ενόψει μίας σεζόν που θα βρει τον Ολυμπιακό εκ νέου στο Πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑΝΑ.

«Είχαμε ένα δυνατό φιλικό με αντίπαλο μία πολύ καλή ομάδα, που ήξερε τι ζητούσε στο γήπεδο. Θέλαμε κυρίως να δούμε πράγματα που έχουμε δουλέψει αυτές τις δύο εβδομάδες στην προετοιμασία μας. Είμαστε σε καλό στάδιο, αλλά για να δείξουμε το πρόσωπο που θέλουμε, έχουμε ακόμα να κάνουμε πολλή δουλειά» σχολίασε στο Soccerlive αναφορικά με το χθεσινό τεστ και πρόσθεσε: «Είμαστε ομάδα που στήνεται από την αρχή και θα αποτελεί ένα κράμα νεαρών και έμπειρων ποδοσφαιριστών. Είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα. Το ζητούμενο είναι να παρουσιάσουμε έτοιμοι στην έναρξη και ανταγωνιστικοί κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35