social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Στα πέναλτι λύγισαν την Τριγλία τα νιάτα του Πανιωνίου

Στα πέναλτι λύγισαν την Τριγλία τα νιάτα του Πανιωνίου

Όσοι βρέθηκαν σήμερα (3/9) το απόγευμα στο γήπεδο «Π. Σκούφος» της Ραφήνας σαφώς ανταμείφθηκαν από το ποδόσφαιρο που παρακολούθησαν στο πλαίσιο του πρώτου ημιτελικού αγώνα στο τουρνουά «Χρυσοστόμεια 2023».

Τριγλία και Πανιώνιος είχαν έναν αγώνα διάρκειας 70 λεπτών και υψηλού ρυθμού, ο οποίος ολοκληρώθηκε στο ισόπαλο 2-2 και κρίθηκε στη διαδικασία των πέναλτι με νικητές τους κυανέρυθρους! Τα νιάτα του Ιστορικού, μείγμα ποδοσφαιριστών που είτε ανέβηκαν από την Ακαδημία στην πρώτη ομάδα είτε θα αποτελέσουν τη βάση της αναπτυξιακής ομάδας που δημιουργείται σε συνεργασία με τη Νίκη Αλίμου, είχαν περισσότερη ευστοχία στη «ρώσικη ρουλέτα», όπου επικράτησαν με επιμέρους σκορ 4-2, έχοντας ως πρωταγωνιστή τον γκολκίπερ Θανάση Στρατή, ο οποίος απέκρουσε δύο πέναλτι.

Στην κανονική διάρκεια της αναμέτρησης, οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στο 17' με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Σένε (1-0), για να έρθει η ισοφάριση στο 31' χάρη σε αριστερό σουτ του Μπολοτασβίλι από πλάγια θέση (1-1). Στο 54' ο Εμπρά κέρδισε πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ ο Τσιμιδόπουλος για το 1-2, με τους κιτρινόμαυρους να ισοφαρίζουν δύο λεπτά αργότερα με κοντινή προσπάθεια του Σένε μετά από ασίστ του Μπανιά. Το παιχνίδι οδηγήθηκε στα πέναλτι, όπου ο Πανιώνιος πήρε τη νίκη με συνολικό σκορ 4-6.

Τους κυανέρυθρους κοουτσάρισε ο Γιώργος Μούτος, ο οποίος έχει αναλάβει την τεχνική ηγεσία της αναπτυξιακής ομάδας, ενώ το παιχνίδι παρακολούθησε από την εξέδρα και ο προπονητής της πρώτης ομάδας του Πανιωνίου, Κώστας Γεωργιάδης.

Η σειρά των πέναλτι: Σένε (απόκρουση Στρατή), Ζαφειρόπουλος (απόκρουση Στρατή), Μπανιάς (1-2), Ντέντια (2-2) – Τσιμιδόπουλος (0-1), Εμπρά (0-2), Μπιγιό Ματέο (άουτ), Παπαχαραλάμπους (1-3), Παπαδόπουλος (2-4)

ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Γιώργος Καρατζάς): Μπακόλας, Δελαπόρτας (55' Γκίκας), Δαμκαλής (55' Μπακόπουλος), Ντέντια, Λυκουρόπουλος (45' Κουμουτσέας), Αρβανιτίδης (30' Ζαφειρόπουλος), Μυλόβας (45' Κουσούλης), Μπανιάς, Σένε, Ψαρρής, Χρηστακίδης

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Γιώργος Μούτος): Στρατής, Πολυχρόνης, Γιαουπάι, Τσιμιδόπουλος, Παπαχαραλάμπους, Παπαδόπουλος, Γιασιάς, Λαρούσσι, Εμπρά, Λαύκας, Μπολοτασβίλι.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Μπιγιό Ματέο, Δήμος, Γεωργαράκος, Ανδρίτσος.

 


Σχετικά άρθρα

Κεραυνός Κερατέας: Συλλυπητήρια σε Δημητρόπουλο για τον χαμό του πατέρα του

Η Ελπίδα Αγ. Αναργύρων 1-0 την Δόξα Γκύζη

Επιβεβαίωση με το Κύπελλο ΕΠΣΑ-Ανακοινώθηκαν οι όροι διεξαγωγής των πρωταθλημάτων και οι δηλώσεις συ

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35