social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Στρατής: Πρέπει να μειώσουμε τα λάθη μας σε άμυνα και επίθεση

Στρατής: Πρέπει να μειώσουμε τα λάθη μας σε άμυνα και επίθεση

Η παρουσία του Σαρωνικού στο ντέρμπι με τον Κεραυνό Κερατέας ήταν τέτοια που θα μπορούσε να του έχει δώσει τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας.

Ωστόσο, το φινάλε του ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής στο Πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑΝΑ βρήκε την ομάδα της Αναβύσσου να γνωρίζει την ήττα, με τον Λευτέρη Στρατή να σημειώνει -στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε το Soccerlive μαζί του- πως θα πρέπει να γίνει ακόμη περισσότερη δουλειά πάνω στα ομαδικά και ατομικά λάθη, για να είναι καλύτερα τα αποτελέσματα στη συνέχεια της σεζόν.

«Ήταν ένα συναρπαστικό παιχνίδι με έντονες διακυμάνσεις τόσο στο σκορ όσο και στην ψυχολογία των δύο ομάδων. Υπήρχαν εξαιρετικοί ποδοσφαιριστές στο γήπεδο. Δυστχυώς, όμως, ήταν πολύ κακό το αποτέλεσμα για εμάς. Από το ξεκίνημα είχαμε τις ευκαιρίες και να προηγηθούμε και να ανεβάσουμε το σκορ όταν προηθήκαμε, μετά ο αντίπαλος ρίσκαρε, ευτύχησε να ισοφαρίσει, όμως δυστυχώς και πάλι δεν σκοράραμε, με συνέπεια να το πληρώσουμε σε μία αδράνεια στο τέλος του ματς και να ηττηθούμε» περιέγραψε ο νεαρός τεχνικός και πρόσθεσε: «Πρέπει να μειώσουμε και τα ατομικά και τα ομαδικά λάθη που κάναμε. Δημιουργούμε φάσεις και προϋποθέσεις, όμως δεν τα καταφέρνουμε. Πιστεύω ότι στα επόμενα παιχνίδια θα έχουμε καλύτερα αποτελέσματα».

Στον επίλογό του ο Λ. Στρατής επισήμανε: «Ευχόμαστε καλή συνέχεια στον αντίπαλο. Πρόκειται για μία εξαιρετική ομάδα στην οποία δίνουμε συγχαρητήρια για το αποτέλεσμα».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35