social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πετούσε... φωτιές ο Άρης Βούλας, 6-0 τον ΑΟ Ατλαντίς

Πετούσε... φωτιές ο Άρης Βούλας, 6-0 τον ΑΟ Ατλαντίς

Σε συνέχεια της νίκης του στη Λούτσα κόντρα στον ΑΟ Άρτεμις, ο Άρης Βούλας έκανε «περίπατο» το απόγευμα της Κυριακής (1/10), φτάνοντας σε ευρεία επικράτηση απέναντι στον ΑΟ Ατλαντίς.

Η ομάδα του Χρ. Τάσση επιβλήθηκε με το εντυπωσιακό 6-0, έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Τσαγκάρη που σημείωσε χατ τρικ, αλλά και τους Γεωργίου και Γιαννή που μέτρησαν γκολ και ασίστ.

Οι κιτρινόμαυροι άνοιξαν το σκορ στο 16' με σουτ του Τσαγκάρη (1-0), ενώ στο 23' ο Γιαννής με κεφαλιά έπειτα από κόρνερ του Γεωργίου σημείωσε το 2-0. Στο 27' ο 32χρονος επιθετικός «χτύπησε» πάλι και με σουτ σημείωσε το 3-0, που ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου. Στο 49' ο Γιαννής με σέντρα σουτ από τη γραμμή του άουτ (!) πέτυχε ένα σπάνιο γκολ για το 4-0 και στο 79' ο Γεωργίου με ψηλοκρεμαστό πλασέ αξιοποίησε ασίστ του Γιαννή για το 5-0. Το τελικό 6-0 διαμόρφωσε στο 90' ο Τσαγκάρης με πλασέ μετά από ασίστ του Γεωργίου.

Διαιτητές: Τριγάζης, Σταυρόπουλος-Βλαχόπουλος

ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ (Χρήστος Τάσσης): Γκόλφης, Γκιούρα (68' Λίτσι), Αλικά, Γιαννουλάκης (59' Λάσκος), Μαούνης, Στακάι (68' Ζούγρας), Τσαγκάρης, Φαμέλης, Γιαννής, Γεωργίου, Βουτσιώτης (50' Σελμανάι)

ΑΟ ΑΤΛΑΝΤΙΣ (Γιώργος Τσούνης): Μεσολόγγης, Παπαδιονυσίου (84' Δελασούδας), Ι. Μπαλάσκας (46' Πλατσατούρας), Γεωργακόπουλος, Σωτηριάδης, Φλούδας, Σιούτης (74' Χαλεπλής), Καγιάς, Αδαμίδης, Μπουρμπούλης (74' Σπ. Μπαλάσκας), Καρακώστας (74' Βουτούνας).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35