social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Την πρόκριση (στα πέναλτι) η Θύελλα, τα παράπονα η Τριγλία στο ντέρμπι της Ραφήνας

Την πρόκριση (στα πέναλτι) η Θύελλα, τα παράπονα η Τριγλία στο ντέρμπι της Ραφήνας

Είχε συναρπαστική εξέλιξη, φινάλε με σασπένς και «πλούσιο»... τρίτο ημίχρονο το ντέρμπι της Ραφήνας!

Στο πλαίσιο της 2ης φάσης του Κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ, η Τριγλία και η Θύελλα αναμετρήθηκαν στο γήπεδο «Π. Σκούφος», με τους πράσινους να παίρνουν το εισιτήριο στα πέναλτι για την επόμενη φάση και τους κιτρινόμαυρους να μένουν με τις εντυπώσεις και τα έντονα παράπονα από τη διαιτησία! Η Θύελλα επικράτησε με 4-3 επιμέρους σκορ στη «ρώσικη ρουλέτα», έπειτα από ένα ματς που ολοκληρώθηκε στο ισόπαλο 1-1 στην κανονική του διάρκεια, αλλά και στον πρόσθετο χρόνο.

Παρότι ομάδα χαμηλότερης κατηγορίες, η Τριγλία κοίταξε στα «μάτια» την αντίπαλό της και, μάλιστα, προηγήθηκε στο 15ο λεπτό με άψογη εκτέλεση φάουλ του Πράπα (1-0). Θα πρέπει να σημειωθεί, ωστόσο, ότι στη φάση της παράβασης έχουν εκφραστεί φοβερά παράπονα από τους ανθρώπους της Τριγλίας, οι οποίοι υποστηρίζουν πως ο γκολκίπερ Καραστέργιος θα έπρεπε να αποβληθεί με κόκκινη κάρτα για την ανατροπή του Κουσούλη ακριβώς έξω από την περιοχή και όχι να τιμωρηθεί με κίτρινη, όπως συνέβη. Σε μεγάλη διάρκεια του αγώνα η Τριγλία μπόρεσε να υπερασπιστεί το προβάδισμά της και, μάλιστα, είχε τη σπουδαία ευκαιρία να σημειώσει δεύτερο γκολ στο 78', όταν ο Ζαφειρόπουλος νικήθηκε από τον γκολκίπερ Κορασίδη σε τετ α τετ. Δύο λεπτά μετά ο Γκίκα αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, γεγονός που αξιοποίησε η Θύελλα για να φτάσει στην ισοφάριση στο 90ο λεπτό. Ο Σουλτανίδης κέρδισε πέναλτι από τον Παπαδόπουλο και ο Ψυχογιός από την άσπρη βούλα ευστόχησε για το 1-1, στέλνοντας τις δύο ομάδες στην παράταση.

Εκεί οι πράσινοι είχαν δύο καλές περιπτώσεις να σκοράρουν με πρωταγωνιστή τον Ψυχογιό, ενώ στην Τριγλία φωνάζουν για ένα γκολ που πέτυχε με κεφαλιά ο Μπανιάς στο 110' και το οποίο δεν μέτρησε μετά από υπόδειξη του δεύτερου βοηθού Γκούβα για οφσάιντ. Οι δύο ομάδες παρέμειναν ισόπαλες και εκεί ευστόχησαν από τρεις φορές έκαστη στις πρώτες πέντε εκτελέσεις τους. Στην έκτη για τη Θύελλα ο Μαντζώρος ευστόχησε και στην αντίστοιχη της Τριγλίας, ο Ψαρρής νικήθηκε από τον Κορασίδη, για να πάρουν την πρόκριση οι «λιγνιτωρύχοι».

Διαιτητές: Ανδρ. Βλάχος, Κουλοχέρης-Γκούβας

ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Μιχάλης Καβαλιέρης): Μπακόλας, Γκίκα, Λυκουρόπουλος, Παπαδόπουλος, Κουμουτσέας, Σταυρίδης (75' Χρηστακίδης), Μυλόβας (66' Φειδαίος), Κουσούλης, Μπανιάς, Ζαφειρόπουλος, Πράπας (56' Ψαρρής)

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Νίκος Μεσολόγγης): Καραστέργιος (46' Κορασίδης), Σαμάρκος, Φλώρος, Μαντζώρος, Φύτρος, Τσούκας (91' Μαρτίνος), Ντολλάνι (59' Γούλας), Σουλτανίδης, Κωτσάκης (83' Ψυχογιός), Χίσο (46' Κοντογιάννης), Μακροδημήτρης (83' Παπαδημητρίου).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35