social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Παπακωστούλης: Δουλεύουμε σκληρά για τέτοιας σημασίας παιχνίδια

Παπακωστούλης: Δουλεύουμε σκληρά για τέτοιας σημασίας παιχνίδια

Το ντέρμπι του 2ου ομίλου της Α' ΕΠΣΑΝΑ ανάμεσα στη Μαρκό και την Τριγλία σαφώς μονοπωλεί το ενδιαφέρον στην Ανατολική Αττική, αλλά συν τοις άλλοις «μαγνητίζει» και τα βλέμματα από το υπόλοιπο Λεκανοπέδιο.

Δύο ομάδες που συμπεριλαμβάνονται στους διεκδικητές του τίτλου κοντράρονται και ο Γιώργος Παπακωστούλης επισημαίνει στο Soccerlive πως η δουλειά που γίνεται από την αρχή της σεζόν στη Ραφήνα είναι σκληρή, ακριβώς για να μπορεί η ομάδα να ανταποκρίνεται σε τέτοιας, υψηλής σημασίας παιχνίδια. «Είναι ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι, που δίνει τρεις βαθμούς. Έχουμε αυτοπεποίθηση για νικηφόρο αποτέλεσμα, ωστόσο πρόκειται για ένα ματς που δεν κρίνει κάτι περισσότερο, καθώς υπάρχει πολύς δρόμος μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος» σχολίασε στο ξεκίνημά του ο προπονητής της Τριγλίας και συνέχισε: «Δουλεύουμε σκληρά από την αρχή της χρονιάς για να είμαστε έτοιμοι για τέτοιας σημασίας παιχνίδια. Πιστεύουμε πολύ στις δυνατότητες της ομάδας και στο τάλεντο των παικτών. Θα πάμε να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν».

Σε αυτά που θα θέλει να δει από τους ποδοσφαιριστές του το απόγευμα της Κυριακής, πρόσθεσε: «Θέλουμε να είμαστε αποφασιστικοί, να έχουμε πάθος και θέληση και παίζοντας καλό ποδόσφαιρο, να το ευχαριστηθούμε πρώτα εμείς και μετά όσοι έρθουν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι. Θέλουμε να αποδείξουμε ότι αξίζουμε να βρισκόμαστε στις υψηλές θέσεις και να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις που πραγματοποιούμε από το ματς με τον Άρη Βούλας κι έπειτα. Ευχομαι να γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι και να κερδίσει ο καλύτερος και αυτός που θα το θέλει πιο πολύ».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35