social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Βαθμό ο «εφτάψυχος» Βύζας Μεγάρων στο Μαρκόπουλο, 2-2 με Μαρκό!

Βαθμό ο «εφτάψυχος» Βύζας Μεγάρων στο Μαρκόπουλο, 2-2 με Μαρκό!

Έχει περάσει από... σαράντα κύματα η προσπάθειά του στο φετινό Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, όμως ο Βύζας Μεγάρων συνεχίζει να μάχεται και να βρίσκεται με αξιώσεις στο... παιχνίδι της σωτηρίας στον 3ο όμιλο!

Στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 20ης αγωνιστικής σήμερα (27/1) το απόγευμα, οι κιτρινόμαυροι απέσπασαν τον βαθμό της ισοπαλίας στο δημοτικό στάδιο Μαρκόπουλου απέναντι στη Μαρκό, ισοφαρίζοντας για το τελικό 2-2 στις καθυστερήσεις με «χρυσό» σκόρερ τον Ντυρμίσι! Από την άλλη, οι πράσινοι παρέμειναν για τέταρτη συνεχόμενη αγωνιστική μακριά από νίκη, εντείνοντας τον προβληματισμό.

Μόλις στο 5ο λεπτό ο Μπουλγκουρίδης αιφνιδίασε και με σουτ έκανε το 0-1, με την ισοφάριση να έρχεται στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, όταν ο Γιαννιτσάνης κέρδισε πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Παυλίδης (1-1). Στο 55' η Μαρκό κέρδισε νέο πέναλτι, αυτή τη φορά την εκτέλεσή του ανέλαβε ο Γιαννιτσάνης, ο οποίος όμως νικήθηκε από τον γκολκίπερ Πίνη! Τελικά, οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να πάρουν «κεφάλι» στο σκορ στο 68' με κεφαλιά του Ριτσοτάκη για το 2-1. Παρά το σοκ, ο Βύζας δεν το... έβαλε κάτω, αλλά έψαξε την ισοφάριση και την πέτυχε στο 91' με σουτ του Ντυρμίσι (2-2)!

Διαιτητές: Κωσταγιάννης, Παπαηλίας-Τσάτσιος (Αθηνών)

ΜΑΡΚΟ (Νίκος Μπαδήμας): Κυριτσάς, Μωραϊτάκης (46' Ριτσοτάκης), Μαρκοπουλιώτης, Καλλέργης, Αλεξίου (78' Μεγαρίτης), Γιαννιτσάνης, Σάμιος (87' Κιούσης), Παυλίδης, Ευθυμίου, Πίκουλας (70' Ντότης), Λαμπρόπουλος

ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ (Λευτέρης Σταμέλος): Πίνης, Ρεσούλι (65' Κατίδης), Φουάσης, Μουσκάι, Δούμουρας, Ι. Καραγιάννης, Ρέππας (80' Δρυμούσης), Χατζημελετιάδης, Σταφάι (46' Παππάς), Χατζάκος, Μπουλγκουρίδης (65' Ντυρμίσι).

 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35