social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Χωρίς νικητή το ντέρμπι του Άρη Βούλας με τον Αχαρναϊκό (0-0)

Χωρίς νικητή το ντέρμπι του Άρη Βούλας με τον Αχαρναϊκό (0-0)

Ήθελαν αμφότεροι τη νίκη που θα τους διατηρούσε σε επαφή με την κορυφή και τον πρωτοπόρο Κεραυνό Κερατέας, ωστόσο ο Άρης Βούλας και ο Αχαρναϊκός έμειναν στη «λευκή» ισοπαλία (0-0), στο ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής στο Πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑΝΑ.

Στο γήπεδο της Βούλας έγινε ένα «κλειστό» παιχνίδι, με λίγες φάσεις και με το τελικό αποτέλεσμα να κρίνεται δίκαιο. Οι γηπεδούχοι είχαν μία καλή προσπάθεια στο 33' με τον Γιαννή να σουτάρει και την μπάλα να κατευθύνεται στην εξωτερική πλευρά των διχτύων, ενώ στο 68' δοκάρι είχαν οι πράσινοι σε καταπληκτικό σουτ του Σάκα από θέση εκτός περιοχής.

Να σημειωθεί ότι οι κιτρινόμαυροι ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μαούνη με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 91'.

Διαιτητές: Ανδρ. Βλάχος, Κάλλης-Σούζας

ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ (Χρήστος Τάσσης): Γκόλφης, Γκιούρα, Αλίκα, Γιαννουλάκης, Μαούνης, Λίτσι (56' Φαμέλης), Τσαγκάρης, Στακάι, Γιαννής (74' Πετράτος), Γεωργίου, Σελμανάι (56' Βουτσιώτης (84' Α. Χατζής))

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Θεόφιλος Καλύβας): Σύρακας, Ε. Γκούφας, Νάκας, Τσίκλος, Μπιταξής, Μάναλης (64' Παπαδόπουλος), Βλαχίδης (64' Σάκα), Πινιώτης (84' Ν. Χατζής), Σερέπας, Νατσιόπουλος, Α. Γκούφας (64' Ματσούκας).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35