social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Απόσταση ασφαλείας στην κορυφή ο Κεραυνός Κερατέας

Απόσταση ασφαλείας στην κορυφή ο Κεραυνός Κερατέας

Η ασταμάτητη πορεία του Κεραυνού Κερατέας μετά από εννέα αγωνιστικές στο Πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑΝΑ, του έχουν δώσει τη δυνατότητα να έχει «χτίσει» απόσταση ασφαλείας στην κορυφή της κατάταξης.

Η ομάδα του Λ. Καραδήμου πήρε άλλη μία μεγάλη νίκη, αυτή τη φορά στο γήπεδο «Α. Πρίφτης» επί του ΠΑΟ Κορωπί με 3-2, για να ξεφύγει στο +5 από τον δεύτερο Αχαρναϊκό, που έχασε βαθμούς στη Βούλα απέναντι στον Άρη.

Τρεις φορές προηγήθηκε στο σκορ ο Κεραυνός και η τρίτη αποδείχθηκε αρκετή για να τον οδηγήσει στην επιτυχία. Στο 14' πήρε το προβάδισμα με αυτογκόλ του Κουρούμα, ο οποίος έστειλε την μπάλα άθελά του στην εστία της ομάδας του με κεφαλιά (0-1), τέσσερα λεπτά μετά ο Σπυρίδης ισοφάρισε με κοντινό πλασέ (18'), στο 49' ο Μπουγιούκος έκανε το 1-2 με χτύπημα φάουλ, στο 52' ήρθε νέα «απάντηση» με κοντινό πλασέ του Μουρούτη μετά από λάθος στην άμυνα (2-2) και στο 73' ο Ρέτζο με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ διαμόρφωσε το τελικό 2-3.

Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος, Τζαφόλιας-Αλεξόπουλος

ΠΑΟ ΚΟΡΩΠΙ 1903 (Αντώνης Οικονόμου): Ορφανόπουλος, Τρουπής (74' Γκίκας), Κοκώνης (89' Κορωνιάς), Μανουσάκης, Κουρούμα, Βάρδας, Τρυφιάτης (74' Βεϊόγλου), Σπυρίδης, Μουρούτης, Πανόπουλος, Μαβίδης

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ (Λουκάς Καραδήμος): Καλογερόπουλος, Κοκκινάκης, Πιέτρι (80' Δαρδαμάνης), Ρέτζο, Μπουγιούκος, Ντόβας (60' Σαχσανίδης), Τραγουστής, Παπασπύρος (80' Τζαβάρας), Σούλτσε (70' Κρητικός), Μπουντόπουλος, Σουλελές (70' Πασκάλ).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35