social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Άνετα ο Αχαρναϊκός, 3-0 την Τριγλία Ραφήνας

Άνετα ο Αχαρναϊκός, 3-0 την Τριγλία Ραφήνας

Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερες δυσκολίες ο Αχαρναϊκός προσπέρασε το εμπόδιο της Τριγλίας Ραφήνας και παρέμεινε στο -5 από την κορυφή της Α' ΕΠΣΑΝΑ και τον πρωτοπόρο Κεραυνό Κερατέας.

Σε παιχνίδι για τη 12η αγωνιστική, η ομάδα του Θ. Καλύβα επικράτησε με 3-0 στο γήπεδο Μενιδίου, «καθαρίζοντας» το ματς επί της ουσίας από το πρώτο ημίωρο. Στο 16ο λεπτό ο Βλαχίδης δέχθηκε την πάσα του Πινιώτη και με πλασέ άνοιξε το σκορ (1-0), ενώ στο 26' ο Σερέπας αξιοποίησε σέντρα του Νάκα και με κεφαλιά έγραψε το 2-0. Οι κιτρινόμαυροι δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν και να μπουν στο παιχνίδι, αντιθέτως οι πράσινοι μπόρεσαν στο 90' να διευρύνουν το προβάδισμά τους χάρη σε γκολ του Νατσιόπουλου με σουτ από μακρινή απόσταση (3-0).

Διαιτητές: Δραγάτης, Σπυρόπουλος-Κάλλης

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Θεόφιλος Καλύβας): Σύρακας, Γκούφας, Νάκας, Μπιμάι (52' Μπιταξής), Τσίκλος, Παπαδόπουλος (85' Μάναλης), Βλαχίδης, Πινιώτης (85' Γερώνυμος), Σερέπας (66' Χατζής), Νατσιόπουλος, Ματσούκας (66' Σένε)

ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Μιχάλης Καβαλιέρης): Αγγελόπουλος, Γκίκα, Λυκουρόπουλος, Παπαδόπουλος, Κουμουτσέας (89' Φειδαίος), Σταυρίδης (66' Δελαπόρτας), Μανωλιάς (50' Μυλόβας), Μπανιάς (66' Δαμκαλής), Ζαφειρόπουλος, Πράπας, Μπακόπουλος.

 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35