social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πολύτιμο βαθμό το Κρυονέρι, έχασε έδαφος ο Άρης Βούλας (1-1)

Πολύτιμο βαθμό το Κρυονέρι, έχασε έδαφος ο Άρης Βούλας (1-1)

Από έναν βαθμό πρόσθεσαν στη συγκομιδή τους το Κρυονέρι και ο Άρης Βούλας με την ισοπαλία τους (1-1) για τη 15η αγωνιστική στο Πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑΝΑ.

Οι γηπεδούχοι πήραν σημαντικό αποτέλεσμα στην προσπάθεια που κάνουν για την παραμονή στην Κατηγορία, ενώ οι φιλοξενούμενοι είδαν την απόσταση με τις πρώτες θέσεις να μεγαλώνει.

Το ματς ξεκίνησε καλά για τον Άρη, που πήρε «κεφάλι» στο σκορ στο 25' χάρη σε γκολ του Μαούνη με κεφαλιά (0-1), με τον Γιαννή να έχει δοκάρι με εκτέλεση φάουλ στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Λίγο αργότερα, στο 59ο λεπτό, το Κρυονέρι ισοφάρισε σε 1-1 με κοντινό πλασέ του Μαλάι, αποτέλεσμα που έμεινε μέχρι τέλους.

Διαιτητές: Αρφάνης, Μουλόπουλος-Τζαφόλιας

ΚΡΥΟΝΕΡΙ (Νίκος Σκούρας): Βέκιος, Νάκας, Γεωργίου, Αλ. Παπούκας, Τουμπανάκης, Μαλάι (68' Φειδαίος), Καραγιαννίδης (46' Τσαπατσάρης), Τσαγδής (85' Χρ. Παπούκας), Αμπντουραχμάνι (77' Κούκουρας), Ναούμ

ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ (Γιώργος Παπακωστούλης): Γκόλφης, Γκιούρα (78' Σελμανάι), Γούμενος, Γιαννουλάκης (78' Βουτσιώτης), Μαούνης, Λίτσι (89' Μελίσης), Τσαγκάρης, Νεστερένκο, Γιαννής, Γεωργίου.

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35