social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ματσάρα στην Κερατέα: Κεραυνός VS Σαρωνικός Αναβύσσου!

Ματσάρα στην Κερατέα: Κεραυνός VS Σαρωνικός Αναβύσσου!

Είναι δύο ομάδες που από πέρσι έχουν θέσει ψηλά τον πήχη στο Πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑΝΑ.

Είναι δύο ομάδες που -μαζί με τον Αχαρναϊκό- πραγματοποιούν και φέτος πρωταθλητισμό, έχοντας δουλέψει σε όλους τους τομείς για να αλλάξουν επίπεδο και, εν τέλειο, να πετύχουν τον μεγάλο τους στόχο. Ο πρωτοπόρος Κεραυνός του Λουκά Καραδήμου και ο Σαρωνικός Αναβύσσου του Δημήτρη Τερεζόπουλου (ακολουθεί στο -6) κοντράρονται σήμερα (14/1) το απόγευμα (15:15) στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής και σε ένα παιχνίδι, του οποίου το αποτέλεσμα πιθανόν να παίξει σημαντικό ρόλο στην έκβαση της μάχης για την πρώτη θέση!

Στο δημοτικό στάδιο Κερατέας αναμένεται να γίνει ένα άκρως ενδιαφέρον, αλλά και αμφίρροπο ματς, μεταξύ δύο ομάδων που έχουν στα ρόστερ τους ποδοσφαιριστές επαγγελματικού επιπέδο και οι οποίες επιδιώκουν να συνδυάζουν τα νικηφόρα αποτελέσματα με ωραίο ποδόσφαιρο.

Εικάζεται πως, πέρα από τους φιλάθλους των δύο ομάδων και της περιοχής, πλήθος φίλων του ποδοσφαίρου και από άλλες «γειτονιές» της Αττικής θα σπεύσουν στην Κερατέα προκειμένου να παρακολουθήσουν έναν αγώνα που προμηνύεται συναρπαστικός!

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35