social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Με Πασκάλ ο Κεραυνός Κερατέας, 2-0 τα Γλυκά Νερά

Με Πασκάλ ο Κεραυνός Κερατέας, 2-0 τα Γλυκά Νερά

Στο δημοτικό στάδιο Κερατέας τα Γλυκά Νερά ήταν η ομάδα που «καιγόταν» για τους βαθμούς της νίκης, ωστόσο ο πρωταθλητής Κεραυνός τους πήρε.

Η ομάδα του Λ. Καραδήμου επικράτησε με 2-0, χάρη σε δύο γκολ που σημείωσε ο Πασκάλ, από ένα σε κάθε ημίχρονο. Ο έμπειρος προπονητής έδωσε χρόνο συμμετοχές και σε αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές του, σε ένα παιχνίδι που περισσότερο είχε χαρακτήρα προετοιμασίας για τα μπαράζ. Από την άλλη, στο ντεμπούτο του Γ. Φυτιλή τα Γλυκά Νερά δεν μπόρεσαν να αποσπάσουν κάποιο θετικό αποτέλεσμα και, πλέον, η προσπάθειά τους για σωτηρία επικεντρώνεται στις δύο αγωνιστικές που απομένουν για την ολοκλήρωση του Πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΑΝΑ.
Στο 18ο λεπτό ο 26χρονος ακραίος επιθετικός άνοιξε το σκορ με σουτ (1-0) και στο 72’ αξιοποίησε πάσα του Μαγγανά και αφού πρώτα ντρίμπλαρε και τον γκολκίπερ Νάκου, σούταρε για το 2-0.
Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος, Παπαδιώτης-Μακρής
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ (Λουκάς Καραδήμος): Σκαλαίος, Κοκκινάκης, Πιέτρι, Δαρδαμάνης, Ντόβας, Μαγγανάς (75’ Ζώης), Πασκάλ (75’ Δ. Κρητικός), Καπαματζιάν (61’ Σαχσανίδης), Σούλτσε (61’ Τζάκσον), Βαγγέλης, Α. Κρητικός (61’ Κυριαζής)
ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ (Γιάννης Φυτιλής): Νάκου, Χριστοδούλου, Γιαννάτος (61’ Αγκαλλίου), Καραγιάννης, Θ. Αργυρόπουλος, Χωριανόπουλος, Φυτιλής (87’ Γιαχανατζής), Φ. Αργυρόπουλος (77’ Αποστολάκης), Προβίδης (87’ Ψαλτάκης), Τραγανός, Δρούγκας.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35