social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

ΠΑΟ Κορωπί 1903: Από προπονητής, τεχνικός διευθυντής ο Οικονόμου

ΠΑΟ Κορωπί 1903: Από προπονητής, τεχνικός διευθυντής ο Οικονόμου

Το παιχνίδι με τον Θησέα Ν. Μάκρης (1-3) για την 11η αγωνιστική στο Πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑΝΑ ήταν το τελευταίο για τον Αντώνη Οικονόμου, ως προπονητή του ΠΑΟ Κορωπί 1903.

Με γραπτή του δήλωση μέσα από το προφίλ του στο φέισμπουκ, ο ίδιος γνωστοποίησε την παραίτησή του από τη συγκεκριμένη θέση μετά από τρία χρόνια επιτυχημένης συνεργασίας και θητείας. Μάλιστα, ενημερώνει πως πλέον αναλαμβάνει καθήκοντα τεχνικού διευθυντή για να συνεχίσει να προσφέρει από άλλο πόστο τις υπηρεσίες του στον σύλλογο του Κορωπίου. Στη δήλωσή του αναφέρει:

«Θέλω να ευχαριστώσω πραγματικά την ομάδα, τον πρόεδρο, όλα τα παιδιά που είναι επάνω και προσπαθούν καθημερινά για το καλό του τόπου όσον αφορά το ποδόσφαιρο. Ξεκινήσαμε από το μηδέν πριν 3 χρόνια, φτιάξαμε μια καινούρια ομάδα με σκοπό τη συγχώνευση με τον ΑΟΚ και όλοι μας καταφέραμε να την φτάσουμε ΣΤΗΝ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. Το έργο μου σαν πρώτος προπονητής για την ώρα τελείωσε. Έφτασε η ώρα να αποχωρήσω από αυτό τον ρόλο και επειδή όλα αυτά τα χρόνια έδωσα τα πάντα, οφείλω να βοηθήσω τον σύλλογο από άλλο ρόλο, αυτό του τεχνικού Διευθυντή, με σκοπό να πάμε πιο ψηλά ακόμα το Κορωπί όλοι μαζί. Όταν αγαπάς κάτι, δύσκολο να το αφήσεις. Να αφήσουμε όλοι μας τους εγωισμούς για το καλό του Κορωπίου, να γίνει επιτέλους η συγχώνευση. Υπάρχουν αρκετοί αξιόλογοι άνθρωποι, που μπορούν να βοηθήσουν να σταματήσουν τις γκρίνιες και όλοι μαζί να γίνουμε μια γροθιά. Μόνο έτσι θα λεγόμαστε Κορωπί και θα τιμούμε όλοι μας αυτή τη βαριά φανέλα... ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΠΡΑΤΟΥΜΕ».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35