social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σούπερ ΑΟ Άρτεμις με «μαγικό» Μασκλαβάνο, 3-0 στη Βούλα τον Άρη

Σούπερ ΑΟ Άρτεμις με «μαγικό» Μασκλαβάνο, 3-0 στη Βούλα τον Άρη

Το ντέρμπι της Κερατέας ανάμεσα στον Κεραυνό και τον Σαρωνικό Αναβύσσου βρέθηκε στο επίκεντρο, όμως το μεγάλο αποτέλεσμα της 17ης αγωνιστικής σημειώθηκε στο γήπεδο της Βούλας.

Εκεί, ο ΑΟ Άρτεμις πέτυχε τεράστια νίκη με 3-0 απέναντι στον Άρη, έχοντας ως κορυφαίο -ποιον άλλο;- τον Μασκλαβάνο που σημείωσε χατ τρικ, κάνοντας «σμπαράλια» την αντίπαλη άμυνα!

Ο 27χρονος επιθετικός άνοιξε το σκορ στο 10ο λεπτό με εξ επαφής πλασάρισμα προ κενής εστίας έπειτα από γύρισμα του Αράπη (0-1). Οι κιτρινόμαυροι έψαξαν την ισοφάριση, όμως στο 70' δέχθηκαν και δεύτερο «χτύπημα». Ο Ράσα κυνήγησε την μπάλα σε παράλληλο γύρισμα του Μασκλαβάνου και ανατράπηκε από τον γκολκίπερ Γκόλφη. Ο Μασκλαβάνος ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι και σημείωσε το 0-2, θέτοντας γερές βάσεις για το «διπλό». Πέντε λεπτά μετά (75') ο έμπειρος φορ ολοκλήρωσε το κρεσέντο του. Ο Σαντίκου έβγαλε καταπληκτική μπαλιά στην πλάτη της άμυνας, ο Μασκλαβάνος έγινε κάτοχος της μπάλας, ντρίμπλαρε τον γκολκίπερ των γηπεδούχων και από πλάγια θέση πλάσαρε για το τελικό 0-3!

Διαιτητές: Τριγάζης, Γκούβας-Τσέλιος

ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ (Γιώργος Παπακωστούλης): Γκόλφης, Γκιούρα (46' Καραδήμος), Αλίκα, Νεστερένκο, Μαούνης (55' Λίτσι), Στακάι (73' Μελίσης), Τσαγκάρης (46' Χατζής), Ιατρού, Γιαννής, Γεωργίου, Ζαφειρόπουλος

ΑΟ ΑΡΤΕΜΙΣ (Ευγένιος Τσέρτος): Ντόστης, Ρούσης, Μπάκος, Διαμαντής, Σαντίκου, Κοζανίδης (82' Χότζα), Χαλίλι (46' Καραβατάκης), Αράπης (88' Μπέκας), Μασκλαβάνος, Ράσα (79' Τσιλιάκος), Χοτζάι.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35