social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Εξιτήριο ο Παπασπύρος στον Κεραυνό - «Άμεση και σωτήρια η επέμβαση του γιατρού»

Εξιτήριο ο Παπασπύρος στον Κεραυνό - «Άμεση και σωτήρια η επέμβαση του γιατρού»

Σε ενημέρωση σχετικά με την κατάσταση της υγείας του Σπύρου Παπασπύρου προχώρησε ο Κεραυνός Κερατέας, με τον συντάκτη του σχετικού δελτίου να αναφέρει πως ο ποδοσφαιριστής έχει πάρει, πλέον, εξιτήριο μετά από τρεις μέρες νοσηλείας, μετά την κατάρρευσή του στο γήπεδο της Βούλας το απόγευμα του Σαββάτου.

Μάλιστα, οι κυανόλευκοι τονίζουν ότι η επέμβαση του γιατρού του αγώνα, Σπύρου Πένεση, ήταν άμεση και σωτήρια. Αναλυτικά, η σχετική δημοσίευση στη σελίδα της ομάδας στο φέισμπουκ αναφέρει:

«O αθλητής της ομάδας μας Σπύρος Παπασπύρος πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύτηκε για τρεις ημέρες μετά από επεισόδιο που είχε στον αγώνα με τον Άρη Βούλας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλες τις ομάδες για το ενδιαφέρον τους, ειδικά την οικογένεια του Άρη Βούλας για τις ενέργειες τους τη στιγμή του επεισόδιου.

Θα θέλαμε ο φίλαθλος κόσμος της ΕΠΣΑΝΑ να γνωρίζει πως η επέμβαση του Ιατρού του αγώνα κυρίου Σπύρου Πένεση ήταν άμεση και σωτηρία. Επίσης να ευχαριστήσουμε τον αρχιδιαιτητή κυριο Πέτρο Κόνιαρη για το ενδιαφέρον και τις ενέργειες που έκανε στο θέμα της νοσηλείας του Σπύρου.

Σπύρο σιδερένιος!!!»

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35