social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Διπλό» για σωτηρία ο ΑΟ Άρτεμις, στα... σχοινιά ο Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου (1-2)

«Διπλό» για σωτηρία ο ΑΟ Άρτεμις, στα... σχοινιά ο Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου (1-2)

Τη νίκη της χρονιάς πέτυχε ο ΑΟ Άρτεμις στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής, αφού χάρη σε αυτή βρίσκεται, πλέον, μία… ανάσα από την εξασφάλιση της παραμονής του στην Κατηγορία!

Στο μεγάλο ματς της ημέρας στο Πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΑΝΑ η ομάδα του Χρ. Μουλλάκη κατάφερε όχι μόνο να μείνει «όρθια» απέναντι στο γήπεδο Αγ. Στεφάνου, στον «τελικό» με τον Ολυμπιακό, αλλά να πάρει και τη νίκη με 2-1 που εκτός από ένα +3 από τη ζώνη του υποβιβασμού, προσφέρει και πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας με τον αντίπαλο της. Από την άλλη, απέκτησε υψηλό βαθμό δυσκολίας το έργο που έχουν οι ερυθρόλευκοι στις δύο αγωνιστικές που απομένουν για την αποφυγή του υποβιβασμού.
Οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που ευτύχησαν να προηγηθούν στο σκορ χάρη σε γκολ που πέτυχε ο Τσώνος με πλασέ στο 22ο λεπτό (1-0), με τους φιλοξενούμενους να καταφέρνουν να φέρουν το ματς στα ίσια πριν την ανάπαυλα. Σε εκτέλεση κόρνερ ο Καραβατάκης πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Χαλίλι με κοντινή κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι σκόραρε για το 1-1.
Στο δεύτερο μέρος η ομάδα της Αρτέμιδος βρήκε γκολ νίκης στο 69’ με πλασέ του Ράσα, με το 1-2 να μένει μέχρι τέλους. Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα ποδοσφαιριστές, καθώς αποβλήθηκαν ο Γενούζης από πλευράς γηπεδούχων με δεύτερη κίτρινη κάρτα και ο Μπάκος από εκείνη των φιλοξενούμενων με απευθείας κόκκινη κάρτα, έπειτα από αψιμαχία που είχαν στο 94ο λεπτό.
Διαιτητές: Ρεντίφης, Κάλλης-Τσέλιος
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦ. (Γιάννης Μαγγίνας): Νικολάου (71’ λ.τρ. Μπαρμπούνης), Μπαλωμένος, Γενούζης, Μαγκανάρης, Μηλιώνης, Κλωνάρης, Ατματσίδης, Τζήμας, Μαγγίνας, Πανούσης, Τσώνος
ΑΟ ΑΡΤΕΜΙΣ (Χρήστος Μουλλάκης): Ντόστης, Μπάκος, Δανιήλ, Ρούσης, Σαντίκου, Χαλίλι (83’ Τσιλιάκος), Ράσα (85’ Χότζα), Κοζανίδης, Μασκλαβάνος, Καραβατάκης (90’ Λαδάς), Αράπης.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35