social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Πετάει» βαθμούς ο Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου, 1-1 με Άρη Βούλας

«Πετάει» βαθμούς ο Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου, 1-1 με Άρη Βούλας

Μοναδική ευκαιρία είχε ο Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου στην αναμέτρηση με τον Άρη Βούλας για να φτάσει στη νίκη και να πάρει... ανάσα στη μάχη για τη σωτηρία, όμως στο τέλος τη «σπατάλησε» και περιορίστηκε στον βαθμό που πρόσφερε το ισόπαλο 1-1.

Οι ερυθρόλευκοι προηγήθηκαν στο σκορ, βρίσκονταν μπροστά μέχρι το τελευταίο δεκάλεπτο, στα τελευταία λεπτά είχαν χαμένο πέναλτι και δοκάρι (!), αδυνατώντας εν τέλει να πάρουν το «τρίποντο» που σε αυτή τη φάση του πρωταθλήματος θα ήταν υπερπολύτιμο!

Το σκορ άνοιξε στο 27ο λεπτό ο Πανούσης με διαγώνιο σουτ μετά από κάθετη πάσα του Μαγκανάρη (1-0), με τους κιτρινόμαυρους να φτάνουν στην ισοφάριση στο 83' με σουτ του Ιατρού (1-1). Στο 88' ο Μπαλωμένος κέρδισε πέναλτι, όμως ο Κλωνάρης νικήθηκε στην εκτέλεσή του από τον Γκόλφη. Στο 91' ο Μαγγίνας είχε πλασέ στο δοκάρι σε φάση διαρκείας, χάνοντας την τελευταία ευκαιρία για να πάρει ο Ολυμπιακός τη νίκη!

Διαιτητές: Πανούτσος, Ξουρίδας-Τζαφόλιας

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦ. (Γιάννης Μαγγίνας): Νικολάου, Μαγκανάρης, Μύρκος, Ψαρρός, Μηλιώνης, Κλωνάρης, Πανούσης (74' Μαγγίνας), Μπαλωμένος, Ντούλος (74' Τσουμάνης), Ατματσίδης (11' λ.τρ. Τσώνος), Γενούζης

ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ (Γιώργος Παπακωστούλης): Γκόλφης, Γκιούρα, Αλίκα (68' Μπέλι), Νεστερένκο (76' Μελίσης), Μαούνης, Λίτσι (46' Γούμενος), Τσαγκάρης, Στακάι, Σένε (91' Εβρά), Ιατρού, Γιαννής.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35