social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Πεντάστερη» Μαρκό, 5-0 τον ΑΟ Γ. Παθιακάκη

«Πεντάστερη» Μαρκό, 5-0 τον ΑΟ Γ. Παθιακάκη

Στις νίκες με μεγάλα σκορ επανήλθε η Μαρκό και παρέμεινε στην κορυφή του 2ου ομίλου στην Α' ΕΠΣΑΝΑ.

Η ομάδα του Μαρκόπουλου πέρασε με επιτυχία από το γήπεδο του Αγ. Στεφάνου, όπου επιβλήθηκε με 5-0 του ΑΟ Γ. Παθιακάκη, καταφέρνοντας να διευρύνει την επικράτησή της στο τελευταίο ημίωρο του αγώνα. Μόλις στο 13ο λεπτό ο Π. Ιατρού άνοιξε το σκορ με σουτ σε έμμεσο φάουλ (0-1), για να φτάσουμε στο 65ο λεπτό όπου οι πράσινοι ουσιαστικά «κλείδωσαν» το «τρίποντο», χάρη σε πλασέ του Τσίκλου μετά από εκτέλεση φάουλ του Γκεμίση (0-2). Στο 75ο λεπτό ο Σαχσανίδης μετέτρεψε σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε για το 0-3, ενώ στο 79ο λεπτό ο Ντούλιας αξιοποίησε ασίστ του Ερέκι και αφού πέρασε και τον γκολκίπερ Οψιμούλη, έγραψε το 0-4. Την τελευταία... λέξη στο ματς την είπε ο Σαχσανίδης, σκοράροντας στο 83ο λεπτό με πλασέ μετά από ασίστ του Σιδέρη για το τελικό 0-5.

Διαιτητές: Σταύρου, Μακρής-Βουδούρης
ΑΟ Γ. ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ (Βαγγέλης Κατσιγιάννης): Οψυμούλης, Ανεζύρης, Κατσαρίδης, Κούστας (81' Π. Κατσιγιάννης), Νταβώνης (86' Μαρούσης), Αγγελίνας, Δημάτσας (86' Γιαννίτσας), Γερογιάννης, Κωστένογλου (81' Κυριακούδης), Κασιόλας (67' Λαλαφράγκος), Λιάκος
ΜΑΡΚΟ (Θαλής Τσιριμώκος): Καραστέργιος, Δημητρόπουλος (83' Μπάκος), Φλώρος (62' Σαχσανίδης), Τσίκλος, Μουσταφίδης, Π. Ιατρού (77' Ερέκι), Βασιλειάδης (62' Σιδέρης), Γκεμίσης, Ντούλιας, Πίκουλης, Σουλελές (77' Χαλίλι).

 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35