social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σώθηκαν οριστικά τα Γλυκά Νερά, 2-1 τον Θησέα Ν. Μάκρης

Σώθηκαν οριστικά τα Γλυκά Νερά, 2-1 τον Θησέα Ν. Μάκρης

Έστω και με αγχωτικό τρόπο όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα τις τελευταίες αγωνιστικές, τα Γλυκά Νερά κατάφεραν να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στην Α' ΕΠΣΑΝΑ.

Στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής οι «μπλε» πήραν το «τρίποντο» στο γήπεδο Αγ. Μαρίνας όπου επικράτησαν με 2-1 του Θησέα Ν. Μάκρης και κατάφεραν να τερματίσουν στη 12η θέση που είναι... πέρα για πέρα ασφαλής.

Οι πράσινοι προηγήθηκαν με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα (60') χάρη σε πλασέ του Τηγανιτάκη (1-0), όμως μέσα σε ένα τρίλεπτο οι φιλοξενούμενοι έφεραν... τούμπα το ματς. Στο 75' ο Δρούγκας μετέτρεψε σε γκολ πέναλτι που κέρδισε ο Προβίδης για το 1-1 και στο 77' ο Τραγανός με ωραίο ψηλοκρεμαστό πλασέ από πλάγια θέση διαμόρφωσε το 1-2.

Διαιτητές: Βλάχος, Κωστάκης-Αλεξόπουλος

ΘΗΣΕΑΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ (Γιάννης Τσέλιος): Κεφαλωνίτης, Μηναδάκης (73' Α. Τσέλιος), Αρβανιτίδης, Αζάλ, Μαγγίνας, Μ. Τσέλιος, Ανδριάς, Βεϊζάι (83' Κουρελής), Τηγανιτάκης, Τρίμης, Βασιλαράς

ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ (Γιάννης Φυτιλής): Νάκου, Χριστοδουλόπουλος, Φ. Αργυρόπουλος, Μάνδαλος, Καραγιάννης, Χωριανόπουλος, Φυτιλής, Θ. Αργυρόπουλος (68' Γιαννάτος), Προβίδης, Τραγανός, Δρούγκας (89' Αποστολάκης)

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35