social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Γιώργος Ντούρος: «Εκλογές χθες κιόλας στην ΕΠΣΔΑ»

Γιώργος Ντούρος: «Εκλογές χθες κιόλας στην ΕΠΣΔΑ»

Λίγες μέρες μετά τις τοποθετήσεις του Αναπληρωτή Γραμματέα της διοκούσας Επιτροπής της ΕΠΣΔΑ Νίκου Ευθυμίου για τα μέχρι τώρα πεπραγμένα της επιτροπής, σειρά είχε ο δεύτερος Αντιπρόεδρος να πάρει θέση για μια διάφορα ζητήματα, ενώ σε επικοινωνία που είχε με την ιστοσελίδα μας, τόνισε ότι δεν πρόκειται να ασχοληθεί στις επόμενος εκλογές της ΕΠΣΔΑ. 

 

Ακολουθεί η επιστολή που μας απέστειλε: 

 

 «Με αφορμή την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς 2023-2024 και με την τωρινή μου ιδιότητα ως Δεύτερος Αντιπρόεδρος της «προσωρινής» Διοικούσας Επιτροπής της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δυτικής Αττικής από την 27-4-23 θα ήθελα να κάνω μία σύντομη αναδρομή για τα μέχρι τώρα πεπραγμένα της Διοικούσας Επιτροπής ώστε να έχουν γνώση όλοι όσοι ασχολούνται με το ποδόσφαιρο της Δυτικής Αττικής.

1) Η Ένωση από 24/2/23 θα μπορούσε να έχει νεοεκλεγμένη διοίκηση εάν είχε ερμηνευτεί σωστά ο νόμος 4908 ΦΕΚ Α52 11-3-22 και άρθρο 44 παρ.6 από τον αναπληρωτή προϊστάμενο Γενικής Διεύθυνσης Οργάνωσης Αθλητισμού της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

2) Με απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών και επέμβαση του δήμου Ασπροπύργου και Μεγάρων τοποθετήθηκε ο κος Τσόκας Σεραφείμ ως πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής Ε.Π.Σ.Δ.Α. . Άνθρωπος που ασχολείται κατά βάση με το επιχειρείν και την πολίτικη και όχι με τον αθλητισμό, όπως προκύπτει από δική του ομολογία ότι πρώτη φορά με αφορμή τον ρόλο αυτό ασχολείται με το άθλημα του ποδόσφαιρου.

Σε συνέχεια των παραπάνω και λόγω της τρέχουσας υποψηφιότητας του ως Δήμαρχος Ασπροπύργου, έχουν ως αποτέλεσμα την μη σωστή λειτουργία της Ε.Π.Σ.Δ.Α. και τις γνωστές σε όλους μας καθυστερήσεις σε διάφορα δομικά θέματα αυτής.

Με σειρά παραθέτω τα παρακάτω εκ των έσω γενόμενα, τα οποία έλαβαν χώρα στα συμβούλια της Διοικούσας Επιτροπής.

i. Το πρώτο συμβούλιο της επιτροπής δεν είχε καμία ουσιαστική υπόσταση παρά το ότι θέμα του ήταν η κατανομή των θέσεων του Δ.Σ. λόγω του ότι πραγματοποιήθηκε εξ΄ αποστάσεως και συγκεκριμένα μέσω ανταλλαγή ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, από την οποία δεν προκύπτει διαδραστική ανταλλαγή απόψεων και πολυφωνία.

ii. Το δεύτερο συμβούλιο που έγινε δια ζώσης (το πρώτο πραγματικό συμβούλιο), μας έφερε προ εκπλήξεως, διότι δεν παραδόθηκαν ως όφειλαν κανένα από τα βιβλία της ένωσης στην διοικούσα επιτροπή, με την αιτιολογία ότι τα έχει ο κος Αποστολόπουλος ορκωτός λογιστής της Ε.Π.Ο..

Αμέσως μετά και για ευνόητους λόγους ζητήθηκε να αλλαχθούν τα κλειδιά των γραφείων της Ένωσης και οι Κωδικοί πρόσβασης στα ηλεκτρονικά συστήματα (mail, κωδικοί Ε.Π.Ο.). Αίτημα το οποίο απορρίφθηκε χωρίς ουσιαστική αιτιολογία.

iii. Το τρίτο συμβούλιο έγινε και αυτό δια ζώσης όπου «ξαφνικά εμφανίστηκαν» τα 6 βιβλία, χωρίς όμως πάλι να τηρηθεί σε κανένα σημείο το πρωτόκολλο παράδοσης-παραλαβής, άλλη μια ενέργεια η οποία αφήνει κενά και δρα κατά της αρμόζουσας διαδικασίας.

Επιπλέον, άλλη μια καθοριστική και ανησυχητική αυθαιρεσία βρέθηκε μπροστά μας όταν πληροφορηθήκαμε ότι πληρώθηκε τιμολόγιο με απευθείας προεδρική εντολή σε Δικηγόρο, για παροχή «νόμιμων υπηρεσιών» όπως αναφέρεται στο τιμολόγιο, για τις οποίες δεν έχει λάβει ανάλυση και γνώση η Διοικούσα Επιτροπή.

Τέλος δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς έχει συμβεί με την Υπάλληλο-Γραμματέα της Ένωσης κα Κωνσταντίνα Φράγκου. Η θέση αυτή είναι αναγκαίο να καλυφθεί άμεσα με άνθρωπο που να έχει γνώσεις του αντικειμένου έως την 1-7-2023 λόγω έναρξης της αγωνιστικής περιόδου.

Όλα τα παραπάνω, αναφέρονται για να επισημανθεί η άμεση ανάγκη να οριστούν εκλογές, «χθες κιόλας», για την εύρυθμη και ομαλή λειτουργία της ένωσης και για να μπορέσουν τα σωματεία της Ε.Π.Σ.Δ.Α .να κάνουν τον προγραμματισμό τους για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Μετά Τιμής Ντούρος Γεώργιος».


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35