social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Προσωρινές»...σκέψεις στην ΕΠΣΔΑ για την έναρξη των πρωταθλημάτων

«Προσωρινές»...σκέψεις στην ΕΠΣΔΑ για την έναρξη των πρωταθλημάτων

Κι ενώ σε όλες τις άλλες Ποδοσφαιρικές Ενώσεις της χώρας έχουν βγει προκηρύξεις πρωταθλημάτων και ημερομηνίες πρεμιέρας, στην ΕΠΣΔΑ τα πράγματα παραμένουν ρευστά.

 

Τα σωματεία πιο μπερδεμένα από ποτέ προσπαθούν να μπουν σε ρυθμούς προετοιμασίας και μεταγραφών, με τα γραφεία ουσιαστικά της Ένωσης να υπολειτουργούν χωρίς υπάλληλο, ενώ ακόμα δεν έχει γίνει ο ετήσιος διοικητικός και οικονομικός απολογισμός ως είθισται με το τέλος μιας αγωνιστικής περιόδου. 

Πληροφορίες της ιστοσελίδας μας θέλουν τις προηγούμενες μέρες η προσωρινή διοικούσα επιτροπή της Ένωσης να συνεδρίασε, απόντος του Προέδρου Σεραφείμ Τσόκα, αλλά με όλα τα υπόλοιπα μέλη να παρευρίσκονται κανονικά. 

Το κύριο θέμα ήταν η έναρξη του Κυπέλλου και των πρωταθλημάτων, όπου πέσανε στο τραπέζι οι ημερομηνίες 17 Σεπτέμβρη(Κύπελλο) και 30 Σεπτέμβρη(πρωτάθλημα). Χωρίς αυτό να σημαίνει όμως ότι είναι επίσημο. Πρόκειται για...προσωρινές σκέψεις.

Και όλα αυτά ενώ ακόμα αναμένεται η απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών για την προσωρινή διαταγή που έχει πάρει η Ένωση με το συγκεκριμένο διοικητικό σχήμα. 


Σχετικά άρθρα

Θέμα Soccerlive: Για την ανατροπή με Δημήτρη Καλύκα στον πάγκο του ο Ασπρόπυργος

Έ(χ)ασε ευκαιρία ο Πανελευσινιακός, 1-1 με την Ερμιονίδα

Άρθρο κατά της βίας από τον υπεύθυνο Ακαδημιών του Αστέρα Μαγούλας Μέγα Καραμπίνη

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35