social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Πάγωσαν» στο Γ. Ρουμελιώτης με τον τραυματισμό Παροτσίδη, 1-0 ο Ηρακλής Ελευσίνας τον Αίαντα Παραλίας

«Πάγωσαν» στο Γ. Ρουμελιώτης με τον τραυματισμό Παροτσίδη, 1-0 ο Ηρακλής Ελευσίνας τον Αίαντα Παραλίας

Σε δεύτερη μοίρα πέρασε η νίκη του Ηρακλή Ελευσίνας με 1-0 επί του Αίαντα Παραλίας. Στο 27' ο ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων Ζαχαρίας Παροτσίδης  μετά από ένα μαρκάρισμα έπεσε στο έδαφος, με αποτέλεσμα το χέρι του κατά την πτώση να τρανταχτεί με δύναμη και στην περιοχή του καρπού να βγει λάμα που του είχε τοποθετηθεί σε παλαιότερο τραυματισμό του. Άπαντες σοκαρίστηκαν με την εικόνα και καλέστηκε εσπευσμένα το ασθενοφόρο, όπου μετέφερε τον ποδοσφαιριστή στον Κρατικό Νίκαιας, ο οποίος υπεβλήθη επειγόντως σε χειρουργική επέμβαση. 

Για την ιστορία το γκολ που έκρινε τη συνάντηση πέτυχε στο 70' ο Παντελίδης και τη νίκη αυτή όλο το σωματείο την αφιέρωσε στον άτυχο συμπαίκτη τους, με την ευχή να επιστρέψει γερός και γρήγροα ξανά στους αγωνιστικούς χώρους. 

Διαιτήτευσε ο Ντάουλας. 
ΗΡΑΚΛΗΣ: Γερογιάννης, Μαγγανάς, Μουκάι(67' Αγάθης), Μυλούλης, Παροτσίδης Ζ.(27' λ.τρ. Παπασταματίου), Ζαχαριάδης(58' Μαρινόπουλος), Τσακουρίδης, Ρούπη, Παντελίδης, Γκόρος, Ζίου. 

ΑΙΑΣ: Μαρούλης, Ρούπας, Κακλαμάνης, Μαντζιούρας(65' Ρετζέπης), Τυρλής Η., Ντούρος, Κακούσιος, Δρούγος(72' Σουλένι), Ρούπλλι(46' Αμπαζάι), Τζούντι, Διονυσόπουλος(76' Κλογκέρι). 

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35