social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Με ηγέτη τον «αειθαλλή» Σεμερτζίδη ο Απόλλων Ποντίων 3-2 στο Καματερό τη Ζωφριά

Με ηγέτη τον «αειθαλλή» Σεμερτζίδη ο Απόλλων Ποντίων 3-2 στο Καματερό τη Ζωφριά

Με κορυφαίο τον εξαιρετικό Γιώργο Σεμερτζίδη ο Απόλλων Ποντίων έκλεισε εντυπωσιακά τη χρονιά, επικρατώντας στο 89' με 3-2 της Ζωφριάς στο Καματερό σε ένα συναρπαστικό ματς και με αυτή τη νίκη τερμάτισε στην τιμητική τρίτη θέση της βαθμολογίας. 

Ο 40χρονος αξιόλογος επιθετικός, που αποτελεί ακόμα και τώρα παράδειγμα για όλους τους νεότερους ποδοσφαιριστές, μπήκε στο ματς σαν αλλαγή στο 26' και στο 29' άνοιξε το σκορ με μια ασύλληπτη εκτέλεση φάουλ. Η ομάδα του Μάκη Παπαδόπουλου ζεύγαρωσε τα τέρματά της στο 44' με τον Μπουρντένη. 

Στην επανάληψη η Ζωφριά βελτιώθηκε πολύ, ανέβηκε ψηλά και στο τελευταίο δεκάλεπτο κατάφερε να κάνει το 2-2 με τους Μανάφα Κ.(80') και Μαχμουτάι(84'). 

Όμως ο Γιώργος Σεμερτζίδης δεν είχε πει την τελευταία του κουβέντα και στο 89' σημείωσε το τελευταίο γκολ της καριέρας του, χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του.  

Παράπονα από τη διαιτησία του Χρέλια έχουν οι γηπεδούχοι. 

ΖΩΦΡΙΑ: Μπέλλας, Τσαφταρίδης(72' Παπαδιώτης), Ντάμπος, Πουλικίδης, Μπερίκος(46' Κορώνιας), Ρεφενδάριος, Μανάφας Π.(58' Μαχμουτάι), Ανδριώτης(85' Κατσάνος), Ασλάνι, Γεγές, Μανάφας Κ.(85' Αϊβαλιώτης). 

ΑΠΟΛΛΩΝ: Κουραβέλας, Νίκας(26' Σεμερτζίδης), Πρέσσας, Πουρσανίδης(69' Λάσκος), Πετσίτης, Πουρουζίδης, Τσαλερίδης, Μπουρντένης(75' Καραπάτης), Αθανασιάδης, Σπυρίδης, Σιδηρόπουλος. 


Σχετικά άρθρα

Θρασύβουλος: Πρόταση του Γιάννη Τζανόπουλου για οικονομική ενίσχυση λόγω των πυρκαγιών

Έρευνα Soccerlive: Ο ρόλος της διαιτησίας στις εκλογές της ΕΠΣΔΑ

Σημάδι ζωής στον Θρασύβουλο- Εγγράφηκε στο Μητρώο της ΓΓΑ

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35