social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Θέμα Soccerlive: «Έκλεισε» το φύλλο αγώνος ο διαιτητής Βάτσιος στο Απόλλων Ποντίων- Μανδραϊκός

Θέμα Soccerlive: «Έκλεισε» το φύλλο αγώνος ο διαιτητής Βάτσιος στο Απόλλων Ποντίων- Μανδραϊκός

 Έκλεισε το φύλλο αγώνος από το διαιτητή της συνάντησης Αριστείδη Βάτσιο, αναφορικά με την αναμέτρηση ανάμεσα στον Απόλλωνα Ποντίων και τον Μανδραϊκό που δεικόπη στο 43'.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Soccerlive.gr ο διαιτητής της συνάντησης αναφέρει στο φύλλο αγώνος ότι στο 43' άκουσε αρχικά έξι κρότους και εν συνεχεία άλλους οκτώ(πιθανόν πυροβολισμούς), ενώ άκουγε από την κερκίδα μερίδα φιλάθλων να φωνάζουν: «Έχουν όπλα, έχουν όπλα, μας πυροβολούν, έχουμε μικρά παιδιά». Στη συνέχεια παράγοντες του Απόλλωνα Ποντίων μετέφεραν στο διαιτητή πληροφορίες ότι κάποιοι πυροβολήσανε στον αέρα, με αποτέλεσμα ο διαιτητής Βάτσιος να αποσύρει τις ομάδες από τον αγωνιστικό χώρο και να διακόψει οριστικά το παιχνίδι. 

Αυτή τη στιγμή ο διαιτητής μαζί με τους βοηθούς του και τον παρατηρητή της συνάντησης πηγαίνουν στο Αστυνομικό Τμήμα Ζεφυρίου για να προβούν σε καταθέσεις. 

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, η αστυνομία που κατέφτασε στο σημείο έχει προβεί σε συλλήψεις, ενώ το ρεπορτάζ μας αναφέρει ότι έχουν συλλεχθεί και κάλυκες από την εξέδρα, όπου θα πραγματοποιηθεί βαλλιστική έρευνα. 

 

Αναφορικά με την τύχη του αγώνα, η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΔΑ έχει μπροστά της ένα μοναδικό γεγονός στο χώρο του ποδοσφαίρου, το οποίο θα περάσει και σε ποινικό πλαίσιο και θα κρίνει βάση όλων των στοιχείων που θα συλλέξει από αυτό το τραγικό συμβάν...


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35