social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Ίδρωσε» η Ζωφριά, 2-1 εκτός τη Νέα Πέραμο που έπαιζε με δέκα

«Ίδρωσε» η Ζωφριά, 2-1 εκτός τη Νέα Πέραμο που έπαιζε με δέκα

Μια πολύ δύσκολη εκτός έδρας νίκη πήρε η Ζωφριά. Η ομάδα του Γιώργου Αδάκτυλου λύγισε με 2-1 στη Νέα Πέραμο την ομώνυμη ομάδα, η οποία αγωνιζόταν από το 37' με δέκα. 

Οι φιλοξενούμενοι στο 20' είχαν δοκάρι με τον Ασλάνι και προηγήθηκαν στο 31' με τον Ανδριώτη, για να μείνει λίγο αργότερα στο 37' η Νέα Πέραμος με δέκα, καθώς αποβλήθηκε για εξύβριση ο Τοπτίδης. Παρά το γεγτονός αυτό, το συγκρότημα του Κώστα Πατσιονίδη έφτασε στην ισοφάριση με ένα εντυπωσιακό μακρινό σουτ του Ζουμπλιού Β. στο 49'. 

Η Ζωφριά πίεσε στη συνέχεια, με τον Γεγέ στο 76' να προειδοποιεί σημαδεύοντας το δοκάρι και στο 81' τελικά να πετυχαίνει το γκολ που έκρινε το ματς. 

Μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση έχασε στην εκπνοή του ματς η Νέα Πέραμος, όταν ο Ζουμπλιός Ι. νικήθηκε από τον γκολκίπερ Μπελλά, που απέκρουσε σωτήρια. 

Παράπονα από τη διαιτησία του Σαφούρη έχει η Νέα Πέραμος. 

ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ: Ρήγας, Πνευματικάκης(63' Ζουμπλιός Ι.), Μπριάνας, Μυρτάι, Αλέξη(70' Σούλα), Γεωργιάδης, Σεβαστής, Νάκος, Ζουμπλιός Β.(80' Τσινακίδης), Τοπτίδης, Δράγασης.

ΖΩΦΡΙΑ: Μπελλάς, Τσαμπούρης, Παρασχάκης, Πουλικίδης(90' Μπερίκος), Τσαφταρίδης, Ντάμπος(72' Παπαδιώτης), Πλατανιάς Γ.(90' Κορώνιας), Ανδριώτης, Ασλάνι, Γεγές, Μανάφας Ι.(60' λ.τρ. Μανάφας Ο.).


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35