social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μεγάλη ανατροπή ο Κριός Ασπροπύργου, 4-2 τον Ίκαρο Νεοκτίστων- Δέχθηκε μπουνιά βοηθός διαιτητή

Μεγάλη ανατροπή ο Κριός Ασπροπύργου, 4-2 τον Ίκαρο Νεοκτίστων- Δέχθηκε μπουνιά βοηθός διαιτητή

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 ο Κριός Ασπροπύργου βρήκε το σθένος και έφερε «τούμπα» το ματς καταβάλλοντας με 4-2 τον γειτονικό Ίκαρο Νεοκτίστων συνεχίζοντας την προσπάθειά του να προλάβει να καπαρώσει την δεύτερη προνομιούχα θέση ανόδου. Το ματς στιγματίστηκε μετά τη λήξη του αγώνα από επίθεση που δέχθηκε ο β' βοηθός Αρβανιτάκης. 

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν με τις καλύτερες προοπτικές στο ματς, καθώς στο πρώτο ημίωρο προηγήθηκαν 2-0 με τέρματα των Ανρεάδη(15') και Κιριλίουκ(29'). 

Όμως στην επανάληψη τα πράγματα άλλαξαν με τον Κριό να μειώνει στο 53' με τον Σωπιάδη και να παίρνει μεγάλο πλεονέκτημα, όταν στο 63' οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα, λόγω αποβολής του Κεσόβ με δεύτερη κίτρινη. Γεγονός που εκμεταλλεύτηκε στο απόλυτο ο Κριός και έκανε την ανατροπή στη συνέχεια με δύο γκολ του νεοσειλεθέντα Καραγιαννίδη(74', 85') και ένα του Λακάι(78'). 

Διαιτήτευσε ο Φαρμάκης. Μετα τη λήξη του αγώνα ο διαιτητής έγραψε στο φύλλο αγώνος όταν άνθρωπος χωρίς διακριτικά παραβίασε την περίοφραξη του γηπέδου Παραλίας και εισήλθε βίαια εντός των αποδυτηρίων των διαιτητών και όρμηξε στο β' βοηθό Αρβανιτάκη και τον γρονθοκόπησε στο πρόσωπο και αποχώρησε τρέχοντας με συνοδεία του ποδοσφαιριστή του Ικάρου Μυλωνά Π.. 

ΚΡΙΟΣ: Σοφιανίδης, Μπαρντόκ(68' Σφακιανάκης), Τσιαμπέλας, Λειβαδάς, Παπαδόπουλος(46' Καγιάς), Λακάι, Σούτας, Μαγριπλής, Σωπιάδης, Τόλα, Φιλιππής(32' Καραγιαννίδης). 

ΙΚΑΡΟΣ: Μυλωνάς Ε., Παπαντώνης(75' Σερέπας), Κάτσος Χ., Μυλωνάς Π., Ίσσαρης, Κέσοβ, Ανδρεάδης, Κιριλίουκ(90' Λαουνάρος), Αθανασόπουλος(68' Γεωργιάδης), Πέτσας, Λαζάρου. 


Σχετικά άρθρα

Θέμα Soccerlive: Προπονητής του Ακράτητου ο Μιχάλης Κάσδαγλης

«Νευρικό» 1-1 ανάμεσα σε Απόλλων Ποντίων και Αστέρα Μαγούλας

Τον επιθετικό Τόρρα Έρβιν ο Ασπρόπυργος

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35