social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ανανέωσε ο Γεωργουλόπουλος στην Ολυμπιάδα Υμηττού

Ανανέωσε ο Γεωργουλόπουλος στην Ολυμπιάδα Υμηττού

Ανανέωσε με τη γυναικεία ομάδα της Ολυμπιάδας Υμηττού ο Γιώργος Γεωργουλόπουλος.

Το δελτίο τύπου

Με μεγάλη χαρά, σας ανακοινώσουμε την ανανέωση συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργο Γεωργουλόπουλο. Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε, ο πρόεδρος κ. Γιώργος Κουρτέλης, τα μέλη του Δ.Σ. του σωματείου, μαζί με τον προπονητή, συζήτησαν θέματα που αφορούν την μελλοντική λειτουργία της ομάδας. Η σύγκλιση απόψεων και το καθ' όλα επιτυχημένο έργο της περασμένης χρονιάς οδήγησαν στην κοινή απόφαση ανανέωσης της συνεργασίας.

Ζητήσαμε από τον Γιώργο Γεωργουλόπουλο τη δήλωσή του και σας καταθέτουμε την απάντησή: "Την περασμένη χρονιά για πρώτη φορά εργάστηκα προπονητικά στο ποδόσφαιρο γυναικών. Από την αρχή πίστεψα στις δυνατότητες των παικτριών και δεν διαψεύστηκα. Θυσιάζοντας πολύτιμο χρόνο από τη ζωή τους, αν και το ποδόσφαιρο στις γυναίκες είναι ερασιτεχνικό, επέδειξαν επαγγελματσμό σε αξιοζήλευτα επίπεδα. Η Διοίκηση πάντα παρούσα και δραστική στάθηκε δίπλα μας δίνοντας λύσεις για κάθε πρόβλημα. Με επιμονή, υπομονή και πολύ δουλειά απ' όλους ήρθε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω τόσο τις παίκτριες, όσο και τη Διοίκηση. Θα προσπαθήσω, με όλες μου τις δυνάμεις, η Ολυμπιάδα Υμηττού να συνεχίσει την ανοδική της πορεία ώστε να υλοποιηθούν οι προσδοκίες όλων μας".

Κι εμείς με τη σειρά μας ευχαριστούμε τον έμπειρο τεχνικό Γιώργο Γεωργουλόπουλο για όσα μέχρι τώρα έχει προσφέρει στην ομάδα. Η παρουσία του μας δίνει σιγουριά και εκφράζουμε την χαρά μας που θα οδηγεί την ομάδα μας στο φετινό, δύσκολο ποδοσφαιρικό ταξίδι !!!


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35