social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κώστας Καλτσάς: Η ομάδα χωρίς την διοίκηση δεν θα υπήρχε

Κώστας Καλτσάς: Η ομάδα χωρίς την διοίκηση δεν θα υπήρχε

Η Δάφνη Ταμπουριών δεν έχει ξεκινήσει καλά τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Γ' ΕΠΣ Πειραιά, παρ' όλα αυτά, άπαντες στο σύλλογο φιλοδοξούν ότι σε ενδεχόμενη επανέναρξη του πρωταθλήματος, θα εμφανιστούν βελτιωμένοι και θα μπορέσουν να πετύχουν το στόχο που έχουν θέσει.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα είναι ο Κώστας Καλτσάς, με τον νεαρός τερματοφύλακα να αναφέρεται στα όσα έχει παρουσιάσει η ομάδα του μέχρι στιγμής λέγοντας: "Πέρυσι δεν είχαμε καλή πορεία. Φέτος προσπαθήσαμε να αποδώσουμε τα αναμενόμενα όμως η πορεία μας σίγουρα δεν είναι αυτή που θα θέλαμε. Υπάρχουν στην ομάδα παίκτες με εμπειρία και νομίζω ότι εφόσον ξεκινήσουμε τις υποχρεώσεις μας είναι θέμα χρόνου να ανακάμψουμε. Όσον αφορά την πανδημία, είναι μια δύσκολη φάση που περνάμε σαν χώρα και νομίζω ότι εφόσον τηρούμε τα μέτρα, σύντομα θα επιστρέψουμε σε αυτό που αγαπάμε το γήπεδο. Από εκεί και πέρα, θεωρώ ότι το πρωτάθλημα μπορεί να ξεκινήσει και υπάρχουν εμβόλιμοι αγώνες ώστε να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα"΄.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην προσπάθεια της διοίκησης λέγοντας: "Έχουμε ένα καταπληκτικό πρόεδρο που είναι κοντά μας και μας βοηθαει. Τρέχει όλα τα ζητήματα για να μας παρέχει τα πάντα. Αναφέρομαι στους Μιχάλη Γαϊτάνο, Κωνσταντίνο Γαϊτάνο και Λευτέρη Γαϊτάνο που μας βοηθάνε για να τα έχουμε όλα στους αγώνες και στις προπονήσεις. Εάν δεν ήταν αυτοί οι άνθρωποι η ομάδα δεν θα υπήρχε".


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35