social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ξενιτόπουλος: Μπορεί ο Ήφαιστος το πρωτάθλημα

Ξενιτόπουλος: Μπορεί ο Ήφαιστος το πρωτάθλημα

Τα τελευταία χρόνια στο πρωτάθλημα του Πειραιά έχει πανηγυρίσει τίτλους με πολλές ομάδες δείχνοντας με αυτό το τρόπο ότι... αντέχει την πίεση του πρωταθλητισμού.

Ο λόγος για τον Χρήστο Ξενιτόπουλο ο οποίος τη φετινή σεζόν ανήκει στο ρόστερ του Ήφαιστο και δίνει τη δική του προσπάθεια σε έναν απαιτητικό όμιλο.

Με το μαγικό αριστερό του πόδι να είναι το σήμα κατατεθέν, ο πρώην άσος του Εθνικού Πειραιά αποτελεί λίρα εκατό για οποιαδήποτε ομάδα τον έχει στο δυναμικό της.

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον ικανότατο άσο όπου αναφέρθηκε στην προσπάθεια που γίνεται λέγοντας: "Από την αρχή της σεζον η ομάδα ξεκίνησε το προγραμματισμό της με βλέψεις υψηλές και οι προσθήκες ποδοσφαιριστών που έκανε έδειχναν πως η ομάδα πάει για κάτι άλλο. Είχε ως στόχο τον πρωταθλητισμό και νομίζω ότι δημιουργήσαμε ένα δυνατό σύνολο ως τώρα και η πορεία μας δείχνει ότι έχουμε τις προδιαγραφές για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα".

Ερωτηθείς εάν είναι υπέρ ώστε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, ο αριστεροπόδαρος άσος δήλωσε: "Όσον αφορά για το αν πρέπει να συνεχιστεί το πρωτάθλημα, βασικό είναι να έχουμε την υγεία μας όλοι διότι οι ημέρες που περνάμε είναι δύσκολες. Φυσικά ο ερασιτεχνικός αθλητισμός έχει υποστεί πλήγμα όμως πρέπει να έχουμε υπομονή. Η αγάπη μας για το ποδόσφαιρο είναι μεγάλη και νομίζω ότι σε λίγο καιρό θα επιστρέψουμε σε κανονικές συνθήκες. Δεν είμαι ο κατάλληλος να κρίνω αν πρέπει να επιστρέψουμε σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων και αγώνων αλλά προσωπικά επειδή μου λείπει όλο αυτό ναι θα το ήθελα. Από κει και πέρα ότι και να γίνει ας είναι για το καλό όλων μας. Εύχομαι σε όλο τον κόσμο υγεία, καλές γιορτές, καλή χρονιά και υπομονή".


Σχετικά άρθρα

Στο 86' η Χαλκηδόνα λύγισε 1-0 τον Άρη Αμφιάλης

Ανέβηκε στο δεύτερο ο Άγιαξ Ταύρου, 2-1 τον Ατρόμητο Πειραιά

Τάσης: Δεν πήραμε αυτό που μας άξιζε

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35