social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Θέμα soccerlive I Πρώτη κίνηση με Πουρσανίδη η ΑΕ Μοσχάτου

Θέμα soccerlive I Πρώτη κίνηση με Πουρσανίδη η ΑΕ Μοσχάτου

Πριν από μερικές εβδομάδες η διοίκηση της ΑΕ Μοσχάτου είχε προαναγγείλει τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας έχοντας ως πρωταρχικό μέλημα τη διατήρηση του περσινού κορμού. 

Οι "πράσινοι" μετά από μια εβδομάδα συνεχόμενων επαφών φαίνεται πως κατέληξαν σε ένα από τα πρόσωπα που θα σηκώσει το βάρος της μεσαίας γραμμής της ομάδας.

Συμφωνα με πληροφορίες του soccerlive.gr ο εκλεκτός του Σωτήρη Τζουμερκιώτη για το νευραλγικό χώρο του κέντρου προέρχεται από το πρωτάθλημα του Πειραιά και είναι ο Γιάννης Πουρσανίδης.

Ο αρχηγός της Ελλάς Ποντίων έχει μπει στο στόχαστρο της ΑΕ Μοσχάτου που θέλει να κάνει κίνηση-ματ εντάσσοντας στο δυναμικό της τον 22χρονο μέσο.

Οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του soccerlive.gr, στο τελικό τους στάδιο και δεν αποκλείεται από ώρα σε ώρα ο ποδοσφαιριστής να ανακοινωθεί από τους ανθρώπους των "πρασίνων".

Άλλωστε, από τη στιγμή που οι δυο πλευρές έχουν παρουσιάσει ταύτιση φιλοσοφίας αναφορικά με τους στόχους τους, η απόκτηση του Πουρσανίδη από την ΑΕΜ είναι θέμα χρόνου. Αξίζει να σημειωθεί παράλληλα ότι ο προπονητής των πρασίνων, Σωτήρης Τζουμερκιώτης είχε εστιάσει στην περίπτωση του Πουρσανίδη εδώ και καιρό αφού θεωρεί πως ο ποδοσφαιριστής έχει τα στοιχεία που λείπουν από το παιχνίδι της ομάδας του. 

Πέρυσι ήταν από τους βασικούς συντελεστές στην πορεία της Ελλάς Ποντίων προς την κατάκτηση του νταμπλ στον Πειραιά μετρώντας σε 35 συμμετοχές 3 τέρματα, όντας σημείο αναφοράς στην μεσαία γραμμή των βυσσινί.

Η κίνηση αυτή δείχνει τη διαθεση της ΑΕ Μοσχάτου να ενισχυθεί με παίκτες που έκανε πέρυσι πρωταθλητισμό, ενώ θα ακολουθήσουν ανάλογες κινήσεις το προσεχές διάστημα.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35