social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Και πάλι δυστοκία ο Εθνικός (0-0 με Μαρκό)

Και πάλι δυστοκία ο Εθνικός (0-0 με Μαρκό)

Για τρίτο φετινό παιχνίδι σε έξι αγωνιστικές και για δεύτερο εντός έδρας δεν βρήκε τον... δρόμο προς τα δίχτυα ο Εθνικός και, μοιραία, «κόλλησε» στη «λευκή» ισοπαλία με την πρωτοπόρο Μαρκό.

Στο ντεμπούτο του Α. Τζουμερκιώτη, στην τεχνική ηγεσία, οι Πειραιώτες είχαν τις σημαντικότερες ευκαιρίες για γκολ στο γήπεδο Περάματος, με αποκορύφωμα το πέναλτι στο οποίο αστόχησε ο Μίλιτς στο 74ο λεπτό, όμως αυτό δεν φάνηκε αρκετό για να του προσφέρει κάτι καλύτερο από τον βαθμό. Ο Σέρβος επιθετικός ήταν ο μοιραίος για τους κυανόλευκους, αφού στο 5ο λεπτό αστόχησε σε μοναδική ευκαιρία, όταν έστειλε την μπάλα πάνω στον πεσμένο Βουτσελά (!), που κλάσματα του δευτερολέπτου νωρίτερα είχε αποκρούσει κεφαλιά του Νικολόπουλου. Στο 74' οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι, με τους φιλοξενούμενους να χάνουν την μπάλα, τον Νταλακούρα να κλέβει και να γυρίζει την μπάλα στον Μίλιτς, τον τελευταίο να ανατρέπεται, αλλά από την άσπρη βούλα να μην νικάει τον Βουτσελά, ο οποίος απέκρουσε σωτήρια και κράτησε το «μηδέν» στην εστία του. Κατά τα άλλα, το ματς είχε κι άλλες καλές φάσεις και από τις δύο πλευρές.

Διαιτητές: Κωνσταντινίδης (Δυτικής Αττικής), Τζάνης-Τζέλος (Αθηνών)

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Άκης Τζουμερκιώτης): Kούμπουλα, Παπαγγελής, Ζωγραφάκης, Βασιλείου, Νικολόπουλος, Ντάφλας, Σταύρου, Διάκος (65' Δώδας), Μίλιτς, Νταλακούρας, Σάμιος (72' Κώστα)

ΜΑΡΚΟ (Πέτρος Τσιγκούλης): Βουτσελάς, Λαμπρόπουλος (60' Πάππος), Φλώρος, Μουσταφίδης, Τσίκλος, Μπέλερης, Βασιλειάδης, Γκεμίσης, Κράσι, Νατσιόπουλος, Σουλελές (60' Σταυροθανασόπουλος).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35