social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κλείνει στόπερ από SL2 ο Πανελευσινιακός Ι Προεδρικές ευχές

Κλείνει στόπερ από SL2 ο Πανελευσινιακός Ι Προεδρικές ευχές

Έχοντας ως κύριο σκοπό να διατηρήσει το ανταγωνιστικό του προφίλ και να διεκδικήσει μέχρι τέλους την άνοδο στην SL2, ο Πανελευσινιακός ξεκινάει τον χειμερινό προγραμματισμό του έχοντας στόχο να μπει δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι.

Αυτό αναφέρουν οι πηγές της ιστοσελίδας μας καθώς οι σταχυοφόροι βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με κεντρικό αμυντικό που ανήκει σε ομάδα της Superleague 2 και έχει μεγάλη εμπειρία από το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής και όχι μόνο.

Σε περίπτωση που τελεσφορήσει η μεταγραφή αυτή τότε οι Ελευσίνιοι θα "δέσουν" ακόμη περισσότερο την γραμμή της οπισθοφυλακής με μια άκρως ποιοτική μονάδα που εμπνέει σιγουριά. 

Πάντως η ιστορική ομάδα δεν θα μείνει σε αυτή τη μεταγραφή, αφού, η διοίκηση του Κώστα Αθανασίου θα κάνει το καλύτερο που μπορεί για να δώσει στην ομάδα περισσότερες λύσεις.

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον κ. Αθανασίου που έστειλε τις δικές του ευχές για το νέο έτος ενώ παρουσιάστηκε λακωνικός διατηρώντας χαμηλούς τόνους αναφορικά με τη συνέχεια που θα ακολουθήσει για τους σταχυοφόρους.

Αναλυτικά: "Εύχομαι σε όλο το κόσμο της Ελευσίνας καλή χρονιά με υγεία και τύχη και για την ομάδα μας το 2023 να είναι η αρχή για μια πορεία όπως αρμόζει στην ιστορία της.

Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας και να ξέρετε οτι θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό ώστε ο Πανελευσινιακός να επιστρέψει εκεί που αξίζει. 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35