social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Συνεχίζει πρώτη η ΑΕ Μυκόνου, πέρασε από την Πάτρα (1-2)

Συνεχίζει πρώτη η ΑΕ Μυκόνου, πέρασε από την Πάτρα (1-2)

Συνήλθε γρήγορα από το... σοκ της «γκέλας» κόντρα στον ΑΟ Διαβολιτσίου η ΑΕ Μυκόνου και φρόντισε να παραμείνει στην κορυφή της κατάταξης στον 4ο όμιλο.

Η ομάδα του Θ. Παχατουρίδη πέρασε νικηφόρα από την Πάτρα, επικρατώντας με 2-1 του τοπικού ΑΠΣ Πάτραι χάρη σε δύο γκολ στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Στο 48ο λεπτό ο Πινέιρο αξιοποίησε σέντρα του Σπυρόπουλου και με σουτ έκανε το 0-1, ενώ τρία λεπτά μετά (51') ο Σπυρόπουλος ακολούθησε τη φάση μετά την απόκρουση του Φωτόπουλου σε σουτ του Ζγκούρη και με κοντινό πλασέ έγραψε το 0-2. Το μόνο που μπόρεσαν να κάνουν οι γηπεδούχοι, ήταν να μειώσουν για το τελικό 1-2 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Σαμπανέι.

Διαιτητές: Μπόζνος, Λουκάς-Παπαγεωργίου (Αρκαδίας)

ΑΠΣ ΠΑΤΡΑΙ (Σταμάτης Σαρρής): Φωτόπουλος. Στάνης, Γερογιάννης (32' λ. τρ. Λιμάτσι (46' Μητρόπουλος)), Γιαννόπουλος, Βλασσόπουλος Ν. (70' Ναβροτσκι), Μαστραντωνάκης, Ζελος, Σαμπανέι, Σουγλέρης (81' Παπαγεωργίου), Βλασσόπουλος Θ., Θεοφάνης

ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ (Θεόφιλος Παχατουρίδης): Ντούνης, Σπυρόπουλος, Κέμπε, Μαντζανάς, Αρκούδας (46' Γιαννόπουλος), Τράκας, Ζγκούρη, Μουρίκι (26' Αχείμαστος), Βαλαβανόπουλος (72' Σπόλιαριτς), Πινέιρο (72' Οικονομικός), Παπαδόπουλος (22' λ. τρ. Ράγια).


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35