social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Νίκη «ανάσα» για ΑΕ Μυκόνου, 3-2 τον Παναρκαδικό

Νίκη «ανάσα» για ΑΕ Μυκόνου, 3-2 τον Παναρκαδικό

Σε ένα παιχνίδι όπου το βαθμολογικό κίνητρο αποτέλεσε τον βασικό παράγοντα που καθόρισε την έκβασή του, η ΑΕ Μυκόνου λύγισε με 3-2 τον Παναρκαδικό και πήρε βαθιά... ανάσα στη μάχη που γίνεται στον 5ο όμιλο για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Από την άλλη, η ομάδα της Τρίπολης δεν μπόρεσε να πάρει κάτι από το παιχνίδι και, πλέον, έχει κάθε λόγο να... νιώθει πίεση! Μόλις στο 2ο λεπτό ο Σερέπας «σημάδεψε» δοκάρι, όμως στο 44ο δεν αστόχησε από την άσπρη βούλα (1-0). Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου (47') ο Μπρούνο με φάουλ έγραψε το 2-0, ενώ στο 53' ο ίδιος παίκτης πέρασε και τον γκολκίπερ για να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 3-0! Οι πράσινοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και ως ενός σημείου το κατάφεραν. Στο 67ο λεπτό ο Καμπεράι μείωσε με εύστοχο χτύπημα πέναλτι που υποδείχθηκε σε χέρι του Σούλη (3-1), ενώ στο 92ο λεπτό ο Λαμσελάρι με κοντινό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 3-2.

Διαιτητές: Χατζηγιάννης, Λεκαράκος-Λαμπροπούλου (Πειραιά)

ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ (Θεόφιλος Παχατουρίδης): Διαμαντής, Σπυρόπουλος (78' Γκέζος), Κέμπε (58' Παρασκευάς), Σούλης, Παπαϊωάννου, Μάρκου, Λεσάι, Αχείμαστος, Σεράπας (85' Κωνσταντινίδης), Αργυρόπουλος (85' Μπαϊρακτάρι), Μπρούνο

ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ (Σάββας Καρυπίδης): Πλατής, Λιακόπουλος (58' Λαμσελάρι), Πολίτης, Αλέμης, Νάνος, Πούτσι, Λαζαρίδης, Γεωργόπουλος (58' Γιγινής), Καμπεράι, Γλέζος, Καναβέτας (75' Δήμας).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35