social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Καλαμβόκης: Το Κερατσίνι αδικείται από την βαθμολογική του θέση Ι Χαρούμενος για τα γκολ

Καλαμβόκης: Το Κερατσίνι αδικείται από την βαθμολογική του θέση Ι Χαρούμενος για τα γκολ

Η αγωνιστική ανάκαμψη του Κερατσινιου ειναι εμφανής τις τελευταίες αγωνιστικές αφού εάν εξαιρέσουμε την ήττα στο τοπικό ντέρμπι με το Μοσχάτο, στα υπόλοιπα ματς η ιστορική ομάδα τα έχει πάει εξαιρετικά.

Οι δυο νίκες με Πόρο και Θύελλα Ραφήνας, οι ισοπαλίες με Αλμυρό και Γιούχτα πιστοποιούν πως η ομάδα του Πάρη Κωνσταντακόπουλου έχει τον πρώτο λόγο για την παραμονή στην κατηγορία εάν συνυπολογίσουμε ότι οι ροσσονέρι έχουν να αναμετρηθούν με τον βαθμολογικά αδιάφορο Άγιο Ιερόθεο. 

Σε όλο αυτό, το πρόσωπο που έχει κάνει τη διαφορά με τη φανέλα του Κερατσινίου είναι ο επιθετικός Δημητρης Καλαμβόκης.

Τα πέντε γκολ που έχει σημειώσει σε ισάριθμες αναμετρήσεις αποτυπώνουν ότι έχει συνεισφέρει και εκείνος με τη σειρά του στην αγωνιστική ανάκαμψη της Πειραϊκής ομάδας.

Άλλωστε η εμφάνιση του κόντρα στον Πόρο όπου πέτυχε χατ-τρικ (3-1) και το νικητήριο τέρμα κόντρα στο Κερατσίνι, αποδεικνύουν ότι τα γκολ του έχουν χαρίσει νίκες... εξάποντα που εφόσον το Κερατσίνι παραμείνει στην κατηγορία, θα φανούν καθοριστικά στην πορεία του συλλόγου.

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον πρώην άσο του ΠΑΟ Ρουφ που έστειλε το δικό του μήνυμα για τις εμφανίσεις του και τη συνέχεια που περιμένει την ομάδα του.

Αναλυτικά

-Πως αισθάνεται που με ακόμη ένα δικό σου κρισιμο γκολ έδωσες μια πολύτιμη νίκη στο Κερατσινι στο ματς με την Θύελλα Ραφήνας;

"Αισθάνομαι πολύ καλά που με τη νίκη αυτή η ομάδα μου έκανε ένα πολύ μεγάλο βήμα σωτηρίας. Και αυτό έγινε επειδή η ομάδα μου ήταν πολύ καλά προετοιμασμένη για αυτό το παιχνίδι".

-Η φετινή πορεία σας κρίνεται ικανοποιητική; 

"Σύμφωνα με τον σχεδιασμό της ομάδας η πορεία της κρίνεται ικανοποιητική. Κατά τη δίκη μου άποψη όμως σε σχέση με το ποδοσφαιρικό περιβάλλον της ομάδας(διοίκηση,προπονητές,παικτες) θα μπορουσε να βρίσκεται σε υψηλότερες βαθμολογικές θέσεις".

-Που οφείλεται η αγωνιστική σου αναγέννηση;

"Το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα και ένας παίκτης διακρίνεται μέσα από τη σωστή λειτουργεία της ομάδας. Η διοίκηση με πίστεψε, οι προπονητές με πίστεψαν και οι συμπαίκτες μου με βοήθησαν. Εγώ δουλεύω πολύ σκληρά σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς".

-Πως κρίνεις το επίπεδο του 5ου ομίλου τη φετινή σεζόν

" Το επίπεδο του 5ου ομίλου είναι πολύ ανταγωνιστικό τόσο για την άνοδο όσο και για τον υποβιβασμό. Οι ομάδες εχουν ποιοτικούς παίκτες και πολύ καλή οργάνωση"

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35