social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Φιέστα με νίκη ο Αιολικός, 2-0 την Κοζάνη

Φιέστα με νίκη ο Αιολικός, 2-0 την Κοζάνη

Άλλη μία αφορμή για χαμόγελα έδωσε στους φίλους του ο Αιολικός, στην τελική ευθεία μίας σεζόν που εξελίχθηκε ονειρεμένα και ολοκληρώνεται με τρόπο... μαγικό!

Στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της, η ομάδα της Μυτιλήνης έκανε την ιδανική φιέστα ανόδου, καθώς επικράτησε με 2-0 της Κοζάνης, σε παιχνίδι κατά τ' άλλα χωρίς ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον για την 9η αγωνιστική των μπαράζ ανόδου στη Super League 2, αφού αμφότερες είχαν ήδη εξασφαλίσει την επίτευξη του στόχου.

Η αναμέτρηση που έγινε υπό βροχή δεν πρόσφερε πολλές φάσεις, με τους γηπεδούχους να φτάνουν στα γκολ της νίκης στο τελευταίο ημίωρο. Πήραν το προβάδισμα στο 68' χάρη σε πλασέ του Άνθη μετά από ασίστ του Δερμιτζάκη (1-0), ενώ έφτασαν στο 2-0 στο 93' μετά από προσπάθεια του Δερμιτζάκη. Το τριπλό σφύριγμα του διαιτητή Κολορίζου βρήκε ποδοσφαιριστές και φιλάθλους να πανηγυρίζουν έξαλλα κάτω από έντονη βροχόπτωση!

Διαιτητές: Κολορίζος (Φθιώτιδας), Μημίδης-Μπακογιάννης (Αθηνών)

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Δημήτρης Παπασπύρου): Πιττατζιής, Μωραΐτης (56' Δερμιτζάκης), Νάστος, Γκανσιέρ, Κανελλόπουλος, Στεφάνοβιτς, Αντωνίου (56' Άνθης), Ποτουρίδης, Πλατέλλας (83' Αννιτσάκης), Ντινιωτάκης (90' Πετσίτης), Μακρής

ΚΟΖΑΝΗ (Νίκος Μπαδήμας): Ναθαναηλίδης, Τσώτσος, Μαραγκός, Πάτας (46' Βοριαζίδης), Παπανικόπουλος, Μπακάλης, Παπαδόπουλος (65' Λάμπογλου), Μπίντσης, Κατανάς, Αποστολίδης, Κανούλας.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35