social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πολύτιμο «διπλό» ο Περαμαϊκός στη Νίκαια, 1-0 την Προοδευτική!

Πολύτιμο «διπλό» ο Περαμαϊκός στη Νίκαια, 1-0 την Προοδευτική!

Κατάθεση ψυχής έκαναν οι ποδοσφαιριστές του Περαμαϊκού στο γήπεδο της Νίκαιας και πήραν μία μεγάλη νίκη, δείχνοντας πως είναι έτοιμοι να διεκδικήσουν τις πιθανότητες που τους αναλογούν για παραμονή στην Κατηγορία!

Η ομάδα του Β. Σπάθα, παρά τις πολλές απουσίες με τις οποίες παρατάχθηκε στον αγωνιστικό χώρο, πήρε τη νίκη με 1-0 απέναντι στην Προοδευτική, χάρη σε γκολ του 17χρονου Παναγιωτάκη στο 88ο λεπτό! Ο νεαρός άσος αποδείχθηκε «χρυσή» αλλαγή για τον έμπειρο προπονητή, ο οποίος τον έριξε στο ματς στο 78ο λεπτό και δέκα λεπτά μετά σκόραρε σε μία ιστορική -για τον ίδιο- στιγμή! Από την άλλη, οι «βυσσινί» είχαν ευκαιρίες για να προηγηθούν εκείνοι, ενώ έμειναν και με πολλά παράπονα από τη διαιτησία του Δρούζα και των βοηθών του. Την ίδια ώρα, στον Περαμαϊκό κάνουν λόγο για ακριβοδίκαιη διαιτησία και πανάξια νίκη της ομάδας τους σε ένα παιχνίδι με υψηλό βαθμό δυσκολίας.

Στην πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι, στο 10ο λεπτό, ο Λαζαρίδης σούταρε από τη μικρή περιοχή αλλά η μπάλα έφυγε άουτ, ενώ στο 25' ο Νικολόπουλος έπιασε την κεφαλιά και είδε την μπάλα να φεύγει εκατοστά δίπλα από την εστία. Στο 30ο λεπτό ο Σταθόπουλος κατέβασε την μπάλα έπειτα από ασθενή απομάκρυνση, δέχθηκε μαρκάρισμα από τον Κοντάκο, έπεσε στο έδαφος, στην εξέλιξη της φάσης η μπάλα -όπως υποστηρίζουν οι γηπεδούχοι- φάνηκε να βρίσκει σε χέρι αμυνόμενου, όμως ο διαιτητής άφησε το παιχνίδι να συνεχιστεί

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου οι άνθρωποι της Προοδευτικής ζήτησαν αποβολή του Μαχμουτάι για αγκωνιά σε μονομαχία με τον Παπαγεωργίου, όμως ο διαιτητής, που έδωσε φάουλ, τιμώρησε με κίτρινη κάρτα τον παίκτη του Περαμαϊκού. Στο 55' ο Σταθόπουλος σούταρε από το ύψος της περιοχής, ο Θεολόγος απέκρουσε ενστικτωδώς και στην επαναφορά ο Τσακίρης απέτυχε να σκοράρει, στο 60' ο Νικολόπουλος είχε δοκάρι με κεφαλιά έπειτα από φάουλ του Λαζαρίδη και λίγο αργότερα ο γκολκίπερ των πράσινων απέκρουσε σε σκαστή κεφαλιά του Τσακίρη. Στο 70ο λεπτό ο Σταθόπουλος πήδηξε για κεφαλιά, δέχθηκε απώθηση από αμυνομένο και έπεσε στο έδαφος, με τον διαιτητή ωστόσο να αφήνει το ματς να συνεχιστεί. Λίγο μετά την είσοδό του στο παιχνίδι ο Παναγιωτάκης προειδοποίησε την άμυνα των γηπεδούχων, καθώς βρέθηκε σε καλή θέση και σούταρε μόλις άουτ.

Στην προσπάθειά του, ωστόσο, στο 88ο λεπτό αποδείχθηκε πιο ψύχραιμος και εύστοχος, αξιοποιώντας με πλασέ το παράλληλο γύρισμα του Τσίνα και σημειώνοντας το 0-1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς στις τάξεις του Περαμαϊκού. Θα πρέπει να αναφερθεί, ωστόσο, ότι από την Προοδευτική υποστηρίζουν πως στο ξεκίνημα της φάσης υπήρξε επιθετικό φάουλ στον Βουργουντζή, το οποίο δεν δόθηκε.

Σε μία από τις τελευταίες προσπάθειες για γκολ, ο Τσακίρης μπήκε στην περιοχή από πλάγια θέση, δέχθηκε τάκλιν από αμυνόμενο, οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι, ωστόσο ο διαιτητής έδειξε το σημαιάκι του κόρνερ...

Διαιτητές: Δρούζας (Αργολίδος), Τσούκας (Αρκαδίας)-Μακρής (Αργολίδος)

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Άκης Τζουμερκιώτης): Πράνταλος, Μανδαμαδιώτης, Παπουτσογιαννόπουλος (85' Γαβράς), Νικολόπουλος, Παπαγεωργίου, Γκόγκα (75' Καράβολος), Ξενοπανάγος, Βουργουντζής, Λαζαρίδης, Τσακίρης, Σταθόπουλος

ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ (Βασίλης Σπάθας): Θεολόγης, Μαρίνης, Κοντογιαννάτος, Μπατζέλης, Τσίνα, Μεσσήνης (60' Κόκκας), Καραγιαννίδης (78' Χωματιανός), Λάππας, Κοντάκος (78' Παναγιωτάκης), Αμαναντίδης (52' Αράπι), Μαχμουτάι (60' Τζιάτζιος)

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35