social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Γ' Εθνική: Χάνει «έδαφος» το ενδεχόμενο ακύρωσης των μπαράζ σωτηρίας...

Γ' Εθνική: Χάνει «έδαφος» το ενδεχόμενο ακύρωσης των μπαράζ σωτηρίας...

Στις αρχές του έτους είχαν διαρρεύσει, μέσα από δημοσίευμα της ιστοσελίδας giafkasports.gr, οι ζυμώσεις που γίνονταν και ήθελαν την ΕΠΟ να προχωράει σε κατάργηση των μπαράζ σωτηρίας που προβλέπονται στην Προκήρυξη του Πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής και αφορούν τις ομάδες που θα τερματίσουν στην 11η θέση καθενός από τους τέσσερις ομίλους.

Το ρεπορτάζ της έγκριτης δωδεκανησιακής ιστοσελίδας ήταν ακριβές ως προς τις προθέσεις, φαίνεται ωστόσο ότι οι όποιες σκέψεις θα παραμείνουν ανεκπλήρωτες επιθυμίες όσων τις απεργάζονται. Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, δεν συζητήθηκε καν κατά την πρόσφατη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής, με τις ίδιες πηγές να συμπληρώνουν πως η σχετική πρόταση έλαβε αρνητική γνωμοδότηση από τη Νομική Υπηρεσία. Άλλωστε, η αποδοχή μίας τέτοιας πρότασης θα σήμαινε αυτομάτως την καταστρατήγηση της Προκήρυξης, κάτι που θα άφηνε ανοιχτές... κερκόπορτες στην Ομοσπονδία, σε μία χρονική περίοδο όπου είναι ορθάνοιχτα τα μέτωπα με ισχυρά συμφέροντα του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Άνθρωποι με εμπειρία και διαδρομή στον χώρο, που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις, εκτιμούν πως όσο περνάει ο καιρός θα μειώνονται και οι πιθανότητες να υπάρξει απόφαση ακύρωσης των αγώνων μπαράζ, χωρίς ωστόσο να μπορεί κανείς να αποκλείσει το ενδεχόμενο να επανέλθει το σενάριο...

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35